renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga Primavera!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Cure hvala vam od srca!
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Pfrekrasnih li skrinjica... taman pomislim da mi je trenutna najljepsa kad otkrijem vec sljedecu koja mi je opet najljepsa i tako ti ide dalje...
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Veliki talent.Posebno mi se sviđaju kovčezi i škrinjice.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Renn ostadoh
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
koje predivne škrinjice posebno ova zadnja cvijetna koja je tako nježna i elegantna
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni je
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam
![]() Kami, slikat ću je, pa češ vidit i "blago" u njoj! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Baš su me ugodno iznenadili tvoji "novi" radovi...Makar veliš da nisu friški, djeluju svježe i poprilično proljetno...
2k mi je mrak kolko je utrljano u njega, baš je neobično tacna ispala... A nekako me najviše fascinira ova francusko-procvjetana veza... Em zbog oblika kutije i boje kopčica, em zbog te neke pariške raskošnosti, ne znam gdje ružice završavaju, a motivi počinju... Opće nisu moje boje, ali mi je dojam i duh kutijice baš nekako ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Draga moja ja sam oduševljena!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlične škrinjice,pogotovo bijela
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje tete salvete, hvala vam na vašim pohvalama.
Vi mi dajete krila!!! ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Bijela škrinjica,prekrasna!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
renn, drago mi je da si ponovo sa nama! Radovi su odlični, škrinjice pogotovo, ali mene je oduševila ona cvjetno-pariška!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Wow, ovako izgledaju radovi "kad te nema"... Šta bi bilo da te ima? Iako nije moj stil, jako mi se svidjela škrinjica sa ružama i romantičnom tetom, baš je nekako kako treba skroz! I anđeli su mi dragi, boje jako dobro iskombinirane i detalji!
![]() |
|
![]() |
|
Slave, Rosa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |