Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 42>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 16:12
Mare tu si u pravu i ja to mislim ali mi nekako nedostaje "vedrine" možda zaista još jedna zlatna intenzivnija ili crvena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 16:25
Eto kako su ukusi različiti, meni baš ova bakarna izgleda sasvim OK i evo ja je baš i ne bih dirala, možda bi onda bilo previše uz sve ove detalje. Odlično ukonponirano, bravo.Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 19:51
Hvala Sanjam, ma žao mi je što ne mogu bolje fotkati da se vide prave boje ...meni nije sjeo...i gotovo
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 20:35

iskreno, meni se sviđa, ali znam kakav je to osjećaj kad nisi nečim zadovoljna bez obzira šta drugi kažu!

ANĐELKA
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 20:39
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hvala Sanjam, ma žao mi je što ne mogu bolje fotkati da se vide prave boje ...meni nije sjeo...i gotovo

Evo vratih se još jednom pogledati, možda nisam dobro vidjela prvi put Confused, ...al jesam Tongue. Ali što rekla anđelka, ako nisi zadovoljna, a onda radi nešto Cry. Prvo prespavaj, jedan ...dva..tri dana...TongueTongueTongue
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2010 u 11:43
 najprije mi je trebalo vremena da skužim šta je to ,mislila sam da je neki stup a tek onda vidim da ti ukrašavaš krov na kući ,za moj ukus ja bi malo življu boju ili kako netko reče malo više vedrine smile78
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 00:54
Možda ti to nisi tako zamislila ali ispalo je super,čini mi se da bilo koja druga boja i nebi se slagala sa Klimtom s obzirom da njegove slike "pršte" bojama tpa kao podloga može ići jedino neka neutralna i ova sasvim odgovara.Ja bar tako mislim ali ukusi su različiti!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 18:29
KOlaž si savršeno iskombinirala, jedino bih predložila zlatnu boju toplije nijanse, da to sve malo "otvori"... Inače mi je odlično! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 19:19
Ja bih se složila s Izzy (mislim na ovo o zlatnoj boji). Ali, kuhinjskom setu, boci s paunovima i onoj crno-bijeloj definitivno ne treba ništa, osim gledat i divit se. Fantastično!!! Genijalne boce!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2010 u 11:06
tribalo mi je vrimena da skontan na cemu si radila ovaj prekrasan klimt kolazLOL,odlicna ideja smile141,a meni se sviđa i izvedba bez da ista dodassmile141
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 23:19
Baš ste mi super ekipa. smile40 
Sada kada sam poslušala vaše primjedbe i savjete moram priznati da mi se čini da je Izzy najbliže rješenju. Uz Klimta ide zlatna boja i ja sam ju koristila ali zaista mislim da bi tu neku vedrinu radu dala neka druga, toplija nijansa zlatne boje. I sada odmah slijedi pitanje koju zlatnu boju kupujete i koristite
Kaćo ...hvala....znaš da ja skidam crijepove po kućamaBig%20smile
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 23:30
Izbjegavam zlatne sprejeve jer je ta zlatna nekako zelenkaste nijanse i specifična je stoga nije baš za sve...

Od metallic boja najviše koristim Idea Maimeri boje koje kupim u NBu, imaju jedno 4 ili 5 nijansi zlatne - topla i dosta živa nijansa je Ducat Gold, a malo smirenija s primjesama zelenkaste je Pale Gold, ali bih ti preporučila Ducat Gold...

Marabu ima DecorLack u mislim 2 nijanse zlatne - Gold (kao staro zlato) i Metallic Gold (svijetla i topla zlatna)... Mislim da je potonja dobra za ovu priliku! Njih imaš u Chemacu...

Postoji opcija i zlatni listići, ali nisam sigurna da li bi se upuštala u to?
To je to što sam koristila i što znam, možda ti još netko od cura preporuči nešto! Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2010 u 23:37
Znaš Izzy nekad vam stvarno zavidim što živite u metropoli. Ja zlatne listiće tražim već 10 mjeseci još ih nisu dobili....a i našla sam tu jednu nijansu zlatne ( naravno sva sretna što sam ju uopće našla ). Hvala ti...pokušat ću naručiti netom sada kad znam nazive proizvoda. smile95
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 13:22
Karmen lijepi su ti radovi.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 23:29
Proljeće, hvala ti što posjećuješ moju galeriju. Ja u zadnje vrijeme nekako u gužvi pa baš i nestignem sve pregledati u miru ali bit će dana i za to. Zato mi ne zamjerite a nešto friško se i kuha u pećnici hahaha
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 07:31
eeee, klimte klimte, kada te karmen ovako lijepo,sklano, pedantno iuskusno posloži i sredi, ja te se ni ne usudil u ruke primiti, već se samo ovome diviti... karmen, ovo je kako jedna forumašica zna reći...vrh vrhova... ja sam smile39
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 12:32
Nato smile81
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 16:56
Ovaj prvi cvijetni motiv je tako prekrasan i zahvalan, radovi su ti prekrasni, bravoClap
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 00:45
Hvala Biljana
a sada da vam pokažem nove radove:

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2010 u 07:41
Ovakav etui bi svatko poželio imati,a jaja .jaja su mi prelijepa!Bravo Karmen!Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.