DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 86> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čestitam pratiljo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čestitam na 2.mjestu za najbolji rad mjeseca siječnja
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
moje čestitke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
sasvim zasluženo evo ti
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Čestitam od srca! Zasluženo u svakom pogledu!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
još jednom hvala svima
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Anđelka i tebi se zahvaljujem na posjeti mojoj galeriji ,aktivna si i vrijedna i posebna,kao i uostalom sve ove tete,salvete....
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Čestitam na srebru!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Anđelka čestitam na drugom mjestu, dugo si tu i zasluženo ti nagrada pripada...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutije su ti savrsene draga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i opet puno, puno vam hvala
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Sve u životu se događa sa razlogom , i biti prva pratilja je također sa razlogom , pa čestitam.Tvoju veliku galeriju je dobro ponekad malo vratiti unatrag i pogledati, koje sve motive i medije majstorica zna uptrebiti, mislim na staklo sviječe drvi itd.
|
|
![]() |
|
cure, trebam hitno pomoć
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala, pridruzujem se ostalim tetama i cestitkama na osvojenom 2. mjestu bravoooo
![]() |
|
![]() |
|
uslikat ću je prije nego počnem raditi pa ćeš vidjeti kakva je. nije baš tako jako oštećena ali je ogromna i sad moram pričekati malo ljepše i toplije vrijeme da je mogu iz garaže izvući na terasu pa onda vidjeti od kud početi.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jooooj, meni što prvo pada na pamet su tople drvene boje, stara mapa, kompas, nešto takvoga...Malo zlatnih šablonica, da izgleda kao da je ispala sa starog broda! (I još da je puna blaga!)
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
anđelka, ako imaš srca, nemoj cijelu škrinju ružicama posuti
![]() Poistovjećujem se s ovim u Izzy smjeru, uz veće stare škrinje mi idu neke toplije nijanse, škrinja s blagom mi se jako sviđa kao ideja... Nađi neke zgodne šablonice (kutne možda) i nešto u stilu starih mapa ili pisama ili nešto, a dalje ovisno koje boje ti imaju motivi koji odabereš... Osim ako nešto skroz drukčije nisi zamislila, obavijesti nas ili iznenadi ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |