frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.. rjesenje isprobano.. i u mom slucaju totalno funkcionira, probaj
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne brini se,sve se to da rješiti!Događalo mi se to ali sam to rješavala na način kao što ti je file rekla,dio na kojem je salveta prelakirala bi i tek onda kad se osuši stavila boju.Što se sušenja tiče nemam nikad vremena puno čekati,ja to sredim fenom ili sad zimi stavim na radijator!Ići će to vidjet ćeš,ne gubi samopouzdajanje!AKO FEŠTA NEĆE BITI VEČERAS,BIT ĆE SUTRA,IMA VREMENA!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala ti puno . zlatni savjet zlata vrijedi. Imam još sličnih problema s ljepilom.
Na nekim dijelovima se ne osuši nego ostane onako proziran. ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure rekli su mi da je štos u tome da kad zaljepiš salvetu pa se ona posuši prođeš po njoj još jedanput a bolje dvaput lakom pa tek onda bojaš jer su neke salvete toliko krhke da se to dešava
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Saosječam se s tobom jer meni isto tako ispadaju , a još uvijek nisam sigurna radi čega!?!
![]() Dobila sam savjet da staklene tanjure radim polako da se svaka faza suši po nekoliko sati , ali meni još uvijek boja prolazi skro naskroz. Jedina obrana mi je "zlatni"rižin papir. |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ahhhh, nakon jučerašnjeg cjelodnevnog psihičkog pripremanja za "mega-projekt" sinoć sam sat vremena pretraživala kutiju sa salvetama u potrazi za salvetom koja mi treba...nema je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...prekrasno su ti ispala oba tanjura, makar je onaj sa srcima doista poseban, tako su se ta srca savršeno stopila s pozadinom da izgledaju pomalo mistično... a boca s maslinama, ova iznad lavanda tanjura je prekokrasna... jako lijepo
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
A Slave, Slave....
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a ja već kavu skuhala lijepo zasjela i čekam i čekam...
![]() |
|
![]() |
|
da ne biste čekale, dugo u noć, ništa od novih slika prije sutra...projekt je zbilja "mega"...tako, odmorite se večeras od mene, a ja cu raditi za vas....
![]() |
|
![]() |
|
oli večeras tulumarimo!Ok ja sam za ,pedeset osam mi je godina tek!Ajmo Frida i drugi su za ali se još nisu izjasnili!Čekamo,čekamo večeras da nas zatrpaš tim ljepotama!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
moram priznati da su ovo zgodni izložbeni eksponati samo naprijed
![]() |
|
![]() |
|
Ma ne znam kad ce izložba...to je tek ideja, ali krenulo se....
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
radovi su stvarno prekrasni. a tanjuri su bas po mom ukusu....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
uh, stvarno te puklo, još nismo dobro proučili ni ove radove, a ti već najavljuješ večerašnji mega projekt!
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad će izložba? Krasno ti je sve
|
|
![]() |
|
Imam ideju za večerašnji mega - projekt
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
neka te je puklo,samo ti radi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...a što me "puklo"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bravo maslina55! Ja sam za to da uvijek treba pokazati ono što se radi ...nakako imam dojam da se ova tehnika ne promiče dovoljno kod nas ( bar u mom gradu)...malo ljudi uopće zna što je decoupage...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |