Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf, ovaj mjesec će biti teško nominirati uz ovakve prekrasne stvari što nam svaki dan stižu na forum. Škrinjica ti je prekrasna, ne već prekokrasna, prepreprekokrasna
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...baš je posebna, ja baš i ne radim sa ovim motivima, zato mi je posebno lijepo kada vidim da netko drugi to tako uspješno odradi, spominjala si detalje pa sam je malo pomnije pogledala, koristila si zlatni-nešto kod stavljanja točkica na rub?...te detalje slikaj iz bliza da nam bolje dočaraš svoj trud, kami je majstor u tome! ..škrinjica ti je jako lijepa, odnosno novom vlasniku, rekla si da više nije u tvome posjedu...bravo!!!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jos jedna skrinjica koja je promijenila vlasnika... slike bas nisu najbolje... uzivo je ljepsa i vide se detelji koji su ovdje neuočljivi... to me malo bedira, ali novi vlasnik je zadovoljan...
![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dorina, Anđelka, Sanjam, Mare, Danci-ka, File, Slavica i Primavera... ma sta da vam kazem... vi se moj Red bull
![]() ![]() Slavice... to je kombinacija dvije salvete... trebalo je sve izgledati drugacije, ali kako to vec ide - ova se skrinjica bas opirala mojim zeljama.. i na kraju je ispala ovako... nije lose, ali nisam bas zadovoljna... samo kad si u cajtnotu nemas bas puno izbora. ![]() p. s. Slavice, to je jedna od onih koje ceeeekam, ali nikako da stignu |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ma nisi se ulijenila,pa bio ti je rođendan,pa druge obaveze ali si se zato vratila u punom sjaju!Kutijica je divna,blagorečeno!Jeli to print ili salveta?
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() kutijica mi je onako fino romantična
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kutijica je prekrasna....
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
još jedna krasna škrinjia,ta salveta je tako zgodna i upotrebljiva.......trebala bi ju svaka od nas imati..........jako mi se sviđa kako si ruže ukomponirala u sve to
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...sitne ružice, lijepe boje...slatkiš pravi...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Itekako si se ti vratila u formu! Krasna i nadasve romantična kutijica.
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Illuvia evo još jednom sretan rođendan, a ova kutija ti je
![]() |
|
![]() |
|
malo sam bila lijena ovih dana... zanijele me neke druge stvari, ali polako se vracam u formu...barem se tome nadam
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala na komplimentima i dobrodoslici, sad sam pogledala tvoje radove, tako su radosni, vedri, romanticni
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Joj cure moje drage... hvala vam svakoj ponaosob (necu vas nabrajati jer se bojim da nekog ne zaboravim... ipak je to dosta godinica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
za dobre želje nikad nije kasno. SRETAN ROĐENDAN
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Osim romantične škrinjice ,kale ,makovi dalije i ruže na drvenim škatulama i zdjelici su savršene,obožavam te škatule a ti si ih savršeno dekorirala...
...i da,vidim slavi se,sretno i od mene!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |