Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felina tek sada sam saznala da radiš lijepe marame , svila je i moja ljubav, molim te pokaži još oslikanih svila to mi je ,a nadam se i drugima uvijek drago pogledati.Ili možda imaš drugu galeriju sa svilom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivni radovi
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Zahvaljujem se Mare na trudu . Na uloženom vremenu, brizi,.......
![]() Predivni aranžmani , a još ljepše slike! Preporučujem je svakome. Još jednom puno HVALA! |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Morski kompleti - prekrasni!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako lijepo,ovo sa markama je odlična ideja ali i odlična realizacija ideje!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala vam cure!
Vi ste moja motivacija! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako mi se sviđaju dječja tacna i podmetači - ne mogu si pomoći kad sam šašavo luda za točkicama!!!
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Ovo mi je prvi put ,da sam se na forumu susrela sa dječjim motivima,ne bi možda reagirala da nisi ti u pitanju ,jedna pretpostavljam nježna i dobra mama.:sve najbolje želim tvojoj obitelji ,bez obzira koliko je brojna....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasni su mi radovi, ali ovaj dječji je fenomenalan.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako mi se sviđa ova morska kolekcija, ali ona kutija s mimozama-neobična, pravo osvježenje
![]() ![]() ![]() A ono oslikavanje svile, ja nemam pojma o tome, ne znam kako to radiš-ona sivo-crno-bijela mi je super, a ona šarenkasta plavo-bijela, pa nisi valjda sve ono oslikavala????? Štagod da si radila, ostala sam zinuta! ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Felina morska kolekcija mi je super, ali i svi ostali radovi su mi za čistu 5
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala Felina, na zalost nisam na vrijeme saznala za radionice u nedelju, medjutim teta iz nb hobby arta me nazvala za ponedeljak, tako da idem u ponedeljak u 16,00 h na radionicu kraljica, vec se veselim. Na koju radionicu ti ides?
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
ps. Pa ja tek sad sam vidjela tvoje marame i prigodne kutijice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kuglica s trubom i okrugla kutijica s mašnom
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Crno-bijelo-sivi radovi su apsolutno prekrasni, obožavam marame,
jedva čekam onaj period proljeća kad je vrijeme za baloner,svilenu maramu i balerinke ![]() Tacna i podlošci fenomenalni, tako razigrane i vedre točkice nisam dugo vidjela, kao vrtićka dječica snimljena iz ptičje perspektive za vrijeme igre, sjećam se kak je to izgledalo kad smo igrali lovice i graničara u osnovnjaku... ![]() Kutijica odlična,2k baš pristaje markicama,već sam tatu obavijestila da ću jednog dana sve njegove markice zdecoupagirati,samo nek si odabere ciljani predmet ili komad namještaja ![]() Morski radovi predivni, baš si savršeno stopila predmete, motive i rižin papir ![]() |
|
![]() |
|
Malo objašnjenja:
Dječji kompletić poklanjam svojoj kumi koja je otvorila dječju igraonicu. Svilene marame već dosta dugo oslikavam Na početku su bile izrađene s konturama, patcwork uzorka,....uglavnom malo kompliciranije i duže vremena rađene. Puno prodajnije su se pokazale rađene u kombinaciji s čvorovima i s bojom i vodom. Njih moram slikati. Kutijicu za markice napravila sam za sebe , gdje spremam markice koje još nisu odvojene sa pisama, a čekaju da se sakupe da idu na daljnju obradu. Zahvaljujem se Rose, Dorini, Anđelku, Izzy, Mima051, Maredelmare, puno vam hvala na komplimentima. Šaljem vam puno ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
molim te otvori galeriju za svilu, rado bi vidjela tvoje marame
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
još malo felininih radova........
dvije vješalice slikana s obje strane,kutija s lavandom i jedna s ružom.....
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |