Jurica ima nekakav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilo je svega u tvom vrtu
cvijeća,grmlja,kamena i snijega jel se glicinije spremaju kad one cvjetaju tamo |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divan vrt u kamenu divan draga moja!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ruješ, ruješ, da nije tako mokra zemlje prašilo bi se sve do nas. Kamelija ti je predivna, uskoro će cvjetovi, lavanda će tek zasjati punim sjajem, a Lantanine biljke već su se udomile.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hej, haj. Tebe nema a onda... A ti onako po skrivećki kopaš, sadiš i onda nas iznenadiš!
![]() Ljubimce bi zapravo trebalo naučiti da ne prave pipi po grmićima!
Kako izgleda pacifička vidjet ćeš u Lantaninom vrtu... negdje jesen. Prekrasno se razmnaža i raširi.
Kamelija! Nek samo raste.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Jurice ti si vrijedna ko mrav
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pacifička krizantema ti ima jako dekorativne listove, a u jesen cvate žuto malim cvjetićima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Pa ti si bila kod mene već!!!Baš si me razveselila!Pacif,krizantema,a kakve je boje?Stavila sam na dva mjesta i budno pratim razvoj!Veliš imam i ostiće!!!!Sad bi mogla zaplesati od veselja!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jurica ono što si posadila u vrt je pacifička krizantema, možeš i odrezati i zabosti u zemlju pa će i iz nje rasti mlade.
Ono u pitarima s lijeva je lantana, pa "Žuta" - Senecio angulantus i felicia, dolje ona dva tanka su mladi ostići, a sa njima je neka vrsta euonimusa, a desno u pitaru je onaj zinzeleni jasmin neznam točan naziv - t. jasminodes. Kamelija je prekrasna kao i juniperus ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Bez obzira na ove kišurine kopala ja po blatu,ali nisam stigla slikati sve pa evo samo malo
Kamelija je posađena Stavila grančice oko nje da ljubimci ne kopaju,posadila mali juniperus(mini,ne onaj veliki),a kisele zemlje je tri vreće(nikak napuniti rupu) Biljčice od Lantane,dio reznica Maćuhice iz Bauh.i Lantanine,mislim da su gazanije i mislim da su se primile!? A ovu Lantaninu biljčicu sam isto stavila direktno u zemlju,to je...help? Lavande porezane,ne izgledaju bajno,ali me svi uvjeravaju da će se oporaviti Nisam odoljela gerberima na sniženju(9,00)i zumbulu u Bauh. Kalanhoe se rascvjetale naranđasto,kaj sad,van ili da ostanu u kući? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Evo i mene susjeda u tvom vrtu
![]() Nekako se sramim što ga već prije nisam posjetila, ali nadam se da ćeš mi oprostiti.
Biljčice su ti super, a za lavandu se ništa ne brini jer je imam i ja (obje vrste) i nakon dobrog šišanja u proljeće potjeraju kao lude.
I još samo da ti dam podršku za uređivanje vrta i vađenje kamenja jer nažalost dobro znam kako je to naporan posao i koliko često si poželim lijepu slavonsku zemlju.
Ali ako malo promislim, naš kamen ima jednu posebnu vrijednost i onako u ljeto kao da i miriši
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sarić,na slici je ruta(zelena cijelu zimu,niš joj ne smeta)Viš,ko stvorena je za tvoj senjski vrt.Lavande sam pošišala,sad čekanje kak će dalje,izgledaju jadno.Moram staviti slike.Kupila sam mali juniperus,dok ne nađem pinus m.na nekom sniž.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
davno nisam bila u tvom vrtu,kamelija mi se posebno svidjela
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Potpisujem Maru svaku riječ.
![]() Dosta noviteta i prelijepog cvjetnog podmlatka u tvom vrtnom carstvu. Samo nastavi tako. ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni je isto tvoj vrt jako zanimljiv....pravi nebrušeni dijamant.......i nekako me podsjeća na tebe.......veseo,razigran, vrckav
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Gledam ti sličice - napreduješ iako ti se ne čini tako. Em, je zima, em ti sama ni ne možeš vidjeti promjene kao mi koji svako toliko navratimo.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako mi je zanimljiv tvoj vrt, a imaš i cijelo obilje zanimljivih biljaka. I - puno kamenja i puno posla, ali vidim da to uspijevaš.
U kiseloj zemlji (koju nabavljaš za kameliju) dobro uspjevaju rododendroni, a i hortenzije ako želiš da budu plave boje. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako kaže Mare ni ja ne pišem duge postove, jer mi se dogodi što i njoj.
Zato samo, vidim da ste vrijedni, šljunka bar kod tebe ne fali - jedino je malo plaža dugo, no sve se to može.
Lukovice već izlaze, još malo će i prvi cvjetići.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |