moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U pravu si, ruze sam oslikala na dascici
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ajme stvari,ajme printova po mom ukusu.Čestitam na talentu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga File, nakon Kami i Mare N. sve drugo bi bilo suvišno pisati... ali moram ti odati veliko poštovanje, posebno za shabby okvir jer je doista poseban do zadnjeg detalja
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure moje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sve mi je super file
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Tanjuri su mi lijepi, zapravo se ne mogu odluciti koji mi se vise svidja
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Nemam riječi...prekrasno...
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
dorina ,lluvia ,danci |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
File nisi napisala šta bi sa tanjurom!Jesi li začepila više te rupe ili si ga ostavila rupićastog!
|
|
![]() |
|
slavica začepila sam rupe ali nisam još poslikala da vam pokažem , imam sve moguće upale gornjih dišnih puteva pa sam ti u postelji
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Samo se ti draga liječi,ima za tanjur vremena!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasni tanjurići, a ispucavanje prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjurići su odlični,raspucavanje isto,meni je favorit tanjur sa ružama
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Tanjurići su prekrasni, pogotovo prvi |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tanjuri su ti odlicni, prava si majstorica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Prvo-drago mi je da je tebi bolje( a očito je dok si i slike stavljlala)a drugo -kako Primavera veli-baš je tako trebalo bit!Tanjur je odličan a i ostalo takođe ali mi je osobito drago zbog tanjura jer znam kako je to kad sve napraviš i onda ti se tako nešto dogodi!Gledaj na to kao na pozitivno iskustvo jer iz toga si opet izvukla nešto dobro!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
super si uspjela doraditi tanjur sa narcisama. Ostali radovi isto tako ne zaostaju!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
mmm, ovaj s ružama je baš kraljevski, duguljasti za masline prekrasan, a popravljeni je ispao baš kako treba... lijepa serija tanjura
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Tanjur sa ružama prekrasan,obožavam cvijetne salvete,a na ruže se rastopim...super
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |