Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure hvala vam što ste mislile na mene i na lijepim mislima
![]() Anaida ti si čudodotvorka, sunce je došlo i bori se sa oblacima, ali je jače. Moje biljčice se kupaju na suncu ![]() Proljećence nisam imala tu prelijepu cikasicu, kupljena je u MBM-u za 13 kn. Tako sam sretna što sam je ulovla ![]() ![]() Korjenčice na dijeti sam i znaš da ne smijem kolače zbog glutena ![]() Hojčeka i Minić hvala , i ja sam odahnula. Sinoć sam prvi put s mirom zaspala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako iskoristiti ručne radove naših muževa
![]() ![]() Moja kineska cikasica, ne gledajte joj u zube ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dvoje mladunčadi dobro napreduje....već imaju i uši
![]() Drago mi je da si sve sa zemljištem sredila, sad možeš "lakše disati".
U petak ćemo to na kavi profeštati.... bit će i kolača
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Zahvaljujem vam svima na pomoći u vezi vlasničkih problema.
![]() Papiri su sređeni, uknjižba za vlasništvo predana, porez prijavljen i sve je kako treba hvala Bogu. ![]() Agentica mi nije ništa uzela, samo sam se ja odužila home made ručkom i poklonom. Ne volim osjećaj da sam dužna. ![]() Evo i mojih prvih mladih, znam da nije ništa novo ali su moji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja odahnula
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cijelo veče šijem radna odjela MM
![]() ![]() Oprala sam 3 mašine robe, a kakov vidim oblačno je ![]() Hvala ti Bergi, samo da bude sve privedeno kraju i ograda stavljena. Naravno da ću kupovati, kao i uvijek ![]() Kad se ja sredim dižem kredit i pokupujem sve iz dućana, dovedem ljude i nek sade ![]() ![]() ![]() ![]() ŠALA MALA ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, svaka čast - ne mogu vjerovati da su tako brzi!
|
|
![]() |
|
MM i je polomio sve iz te posude, iskopavala sam biljke iz velikog kaktusa i nanovo ih sadila.
![]() Isusov trn mi je u dnu strulio. Trećinu sam odsjekla i nanovo posadila, nadam se da će htjeti ponovo se zakorjeniti ![]() Ako sunce ne dođe dovući ći ga sama ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kolekcija nije velika,al je odabrana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo sam provjerila naša su imena na vlasničkom listu i to bez tereta
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice super. Sad znam što uraditi kad <MM nešto polomi
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej Šmrcko, pa čestitam ti od srca!!!
Sada se može odahnuti i zafeštati.
![]() Sretno vam bilo i uživajte u svakom pedlju vaše zemlje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe sunčane zrake šaljem ti ja (nemamo ih previše, ali ipak nije stalno kiša...). Jako, jako me raduje uspjeh s terenom i vjerujem da ste presretni!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
samo da ostavim pozdrav i poželim sreću sa novim terenom - za biljke ne brini
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobra ideja ovo s korhotinama od pitara
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Smrcko, tu kinesku cikasicu neki dan nisam bila vidjela. Nije ti bila u toj tegli.
A ako sunca ima u Zagrebu, mora ga biti i kod vas.
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti i lijepim rječima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joj hvala vam i meni je sve kao san, brzinom munje se sve dogodilo. A to smo sanjali. Kako se snovi mogu ostvariti
![]() Još da mi je na lotu malo dobiti, da ne moram ići van ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
čestitke na proširenju vrta!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prvo smrcko pohvale za kupnju terena. Lijepo izgleda i bit će još ljepši kad ga ti uzmeš u prste. Što se tiče biljaka tu smo. Ako svatko da jednu biljčicu bit će ti malo, i opet ćeš morati kupovati daljei širiti se!
S guštom čitam tvoje postove jer s tolikim užitkom govoriš o tome da ti ja od srca želim sve naj, naj.......
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |