Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 42>
Korisnik
Poruka
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 16:41
Čekajte meneeeeeeee...pridružujem se čestitkama!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 18:04
i ja isto, i još jedan glas za klub 50+smile75
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 22:24

Hvala vam drage moje na lijepim željama zaista mi puno znači ovo druženje s vama. smile188

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 23:01
malo kasnim, ali svejedno sve najbolje smile73
ANĐELKA
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 23:21

etui je divan,nježan,a,jaja prekrasnasmile141

i naravno....sretan rođendan!smile82
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 23:46
Ne znam kak je Kami iskemijala tvoj datum rođenja, ali skidam kapu St.%20Pattys%20Clover%20Head  

a tebi draga Karmen želim svu sreću ovoga svijeta, dobro zdravlje i obilje kreativne inspiracije...

Birthday%20Fireworks    Birthday%20Party%20Blower Happy%20Birthday ...ovo je čisto generacijski, veselim se članstvu u klubu 50+
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 08:45

Jaaaaaooo baš ste me razniježile....a ja sam jedna vrlo osjetljiva i osjećajna ribica. Hvala vam puuuuuunooooooooo.

PS Čini mi se da nas ima dosta u tom klubu a ja mislila da sam osamljena
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 08:55
KARMEN: mislim da smo mi balave tu usamljenije  LOL
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 09:10
Sada si me Kami podsjetila na moje nekadašnje susjede. Živjeli su zajedno mama ( 79 g. ) i sin ( 56 g. ) s obitelji i nešto su se posvađali i u toj ljutnji njegova mama je na dvorištu njemu viknula "šuti balavac jedan". Naravno mi smo svi prasnuli u smijeh. Hoću reći za mame su djeca uvijek balavci koliko god  imali godina.
Za mene vi ste ovdje naša inspiracija, smijeh, dobro raspoloženje, jednostavno mladost u svoj svojoj ljepoti i neopterećenosti. Ostanite takvi što duže možete. Ti si baš jedan pozitivan primjer svoje generacije.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 09:16

Istina za ovo da djeca ostaju djeca koliko god godina i svoje djece imali LOL
Očekujem proljeće u svakoj galeriji, pa i tvojoj, vidi kolko sunca vani Smile

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 09:16
I ja kasnim, ali kako za dobre želje nije nikad kasno, onda ti želim sretan rođendan i puno zdravlja, sreće, ljubavi i kreativne inspiracije.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 09:22
Kami smile78
Dorinasmile78
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 23:07
Kuc, kuc.. kasnim? Mozda, ali svejedno zelim sretan rodjendan Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 23:12
Tek sada vidim... Sa zakašnjenjem ali od srca želim ti sretan rođendan Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 12:48
Lluvia, More, nikad nije kasno za lijepe čestitke...hvala vam
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 18:07
Moja prva knjiga.....danima ju slikam tj. čekam da uhvatim pravo svjetlo....bolje ne mogu

inače moj prvi rad s das masom u mom životu i ja sam zadovoljna ....za početak
Ovo mi je ostalo malo mase pa sam se igrala i napravila srce mojoj leptirici za valentinovo
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 18:40
sretan rođkas ti želim smile73iako sa malim zakašnjenjem ,još dugo i dugo ti nama živjela i ovako lijepe radove nam pokazivala
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 19:01
Sve najljepše za rođendan i od mene, za čestitke mislim nikad nije prekasno, lijepo si se poigrala sa das-masom, ja sam što se toga tiče potpuna neznalica....
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 20:49
i ja se pridružujem čestitkama, a sad ova knjiga....... savršeno! I još kažeš da je to tvoj prvi rad sa das masom??????
ANĐELKA
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2010 u 21:33
File, hvala ti od srca
Sanjam, hvala za čestitke i probaj ovo s das masom baš je zanimljivo
Anđelka i tebi hvala za čestitke i lijep komentar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.