KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 42> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čekajte meneeeeeeee...pridružujem se čestitkama!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
i ja isto, i još jedan glas za klub 50+
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala vam drage moje na lijepim željama zaista mi puno znači ovo druženje s vama. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
malo kasnim, ali svejedno sve najbolje
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
etui je divan,nježan,a,jaja prekrasna i naravno....sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jaaaaaooo baš ste me razniježile....a ja sam jedna vrlo osjetljiva i osjećajna ribica. Hvala vam puuuuuunooooooooo. PS Čini mi se da nas ima dosta u tom klubu a ja mislila da sam osamljena
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
KARMEN: mislim da smo mi balave tu usamljenije
![]() |
|
![]() |
|
Sada si me Kami podsjetila na moje nekadašnje susjede. Živjeli su zajedno mama ( 79 g. ) i sin ( 56 g. ) s obitelji i nešto su se posvađali i u toj ljutnji njegova mama je na dvorištu njemu viknula "šuti balavac jedan". Naravno mi smo svi prasnuli u smijeh. Hoću reći za mame su djeca uvijek balavci koliko god imali godina.
Za mene vi ste ovdje naša inspiracija, smijeh, dobro raspoloženje, jednostavno mladost u svoj svojoj ljepoti i neopterećenosti. Ostanite takvi što duže možete. Ti si baš jedan pozitivan primjer svoje generacije.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() Istina za ovo da djeca ostaju djeca koliko god godina i svoje djece imali ![]() Očekujem proljeće u svakoj galeriji, pa i tvojoj, vidi kolko sunca vani ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I ja kasnim, ali kako za dobre želje nije nikad kasno, onda ti želim sretan rođendan i puno zdravlja, sreće, ljubavi i kreativne inspiracije.
|
|
![]() |
|
Kami
![]() Dorina
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kuc, kuc.. kasnim? Mozda, ali svejedno zelim sretan rodjendan
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Tek sada vidim... Sa zakašnjenjem ali od srca želim ti sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
Lluvia, More, nikad nije kasno za lijepe čestitke...hvala vam
|
|
![]() |
|
Moja prva knjiga.....danima ju slikam tj. čekam da uhvatim pravo svjetlo....bolje ne mogu
![]() inače moj prvi rad s das masom u mom životu i ja sam zadovoljna ....za početak Ovo mi je ostalo malo mase pa sam se igrala i napravila srce mojoj leptirici za valentinovo ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sretan rođkas ti želim
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Sve najljepše za rođendan i od mene, za čestitke mislim nikad nije prekasno, lijepo si se poigrala sa das-masom, ja sam što se toga tiče potpuna neznalica....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i ja se pridružujem čestitkama, a sad ova knjiga....... savršeno! I još kažeš da je to tvoj prvi rad sa das masom??????
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
File, hvala ti od srca
Sanjam, hvala za čestitke i probaj ovo s das masom baš je zanimljivo
Anđelka i tebi hvala za čestitke i lijep komentar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |