Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-nudi-trazi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-nudi-trazi

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:23
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

ja ti imam samo zelenu lozicu i spada u kucno bilje...  nisam primjetila da mijenja uopce boju..uvijek je zelena...

a ne ..nije ova kućna ..ma dobro nema veze već ću je nać ..mada sad da je i nađem neznam kam bi pak s njom Wacko ..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 15:40
ja ti imam samo zelenu lozicu i spada u kucno bilje...  nisam primjetila da mijenja uopce boju..uvijek je zelena...
Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 01:58
Ej pitanje Smile

Jel ona tvoja kućna lozica o kojoj smo jednom pričale, jel ona inače zelene boje a na jesen pocrveni?Ja sam ono mislila da postoji crvena al izgleda da sam se zeznula jer koliko sad vidim, postoji samo ta jedna vrsta ..
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 23:16
stavljam popis jos sjemenja kojeg imam...

-suhe ruze
-cinije
-mirisna grahorica -par sjemenki

-nocna frajla mix boje
-roze trubice  tj. silene armeria
-dragoljub

- lupinus
-par sjemenki dalije
-lantana
-turski karanfil rozi
-suhe ruze 2
-vrtni hibiskus

evo to je za sada sa znam,pa ako koga zanima Wink

ovaj tjedan krecu naput paketici ,svi oprostite sto ste cekali... oduzit cu se..
pusa

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:45
evo mene konaćno tu..  svima kojima sam obećala saljem paketic kroz koji dan,jer sam naime evo bolesna i lezim u krevetuConfused. bas lijepi dolazak kuci..
sutra cu ako uspijem stavit dopune sjemenja... nemojte mi zamjeriti sto malo duze cekate paketice..

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 16:46

nadam se da cete cure naci sta trazite ja nemam al misty otvori svoju temu.lakse ti bude nego u mojojWink

ja javljam da moram na put i svima kojima sam obecala saljem kad dodjem...ne stignem jer mi se promjenio raspored odlaska...smile78
sorry maslačak, evo otvorila sam svoju smile136
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 14:17
nadam se da cete cure naci sta trazite ja nemam al misty otvori svoju temu.lakse ti bude nego u mojojWink

ja javljam da moram na put i svima kojima sam obecala saljem kad dodjem...ne stignem jer mi se promjenio raspored odlaska...smile78
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:39
misty-da, ja bi koju lanatanu kad budu - nažalost ništa od ovog kaj tražiš nemam !!
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:37
---
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 11:33
----
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 13:10
hvala ti na nadopuni mojeg oglasa sa korisnim informacijamasmile78
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 07:43
maslačak hvala na ponudi, ovu biljku imam pa mi ne treba Smile
tj. imala sam je lani pa će vjerovatno opet niknuti jer (kao što si rekla) sama se rasijava
mislim da je netko rekao da su to jednogodišnji delfinusi

samo da napomenem za one što će je prvi put sijati - na sunce s njom, to voli
neke su mi nikle u polusjeni i napala ih je pepelnica - za razliku od onih što su se pržile na suncu cijeli dan  (bile su puno bujnije i skroz zdrave)

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:47
imam...ima ih dosta...naravno kad ce nestati javim...oni se razgranaju i simpa su pa ih ne treba saditi gusto...spakiram ti...trebas jos sta?
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:44
maslačak, imaš ovih plaviš zvončića ili sam zakasnila Embarrassed?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:27
evo slikica od ljeta

biljka je jednogodisnja al baca sjeme jako pa je mozes imat godinama..ja sam je od shashe dobila i eto sad imam za podijeliti od jednog njezinog..ona znas...
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:15

ponavljam
posto imam dosta cicoke dajem kome treba..Wink
imam male mladice plavi zvoncic,sad je vrijeme da se prime...

plavi zvončić? imaš negdje sliku tog cvjetića?

(ne znam o čemu se radi, ali zvuči zanimljivo)
je li trajnica ili jednogodišnja biljka? sobna ili vrtna?

ja imam neke zvončike, ali uvijek sam zainteresirana za nešto novo Smile
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 21:00
ponavljam
posto imam dosta cicoke dajem kome treba..Wink
imam male mladice plavi zvoncic,sad je vrijeme da se prime...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 22:08
molila bi ako netko ima sukulent ili gdje vec spada

Aichryson  domesticum (mise ears)
..

.to je sta sam nasla naziv..neznam kako se kaze po nase domaceWink
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 13:53
nata07 jednu sam već poklonila,pogledat cu imam li jos jednu al tek iduci tjedan mogu poslati...nema me doma... javim ti,moze?

a za čičoku je najbolje negdje posaditi na kraju ili cak ograditi u zemlji gdje ce rasti jer se brzo prosiri...i za koru nisam znala,thanks al imam dosta cicoke pa mi kora nije potrebna...
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2010 u 07:49
ja bi ti udomila ovu  - kalateju(zeleno crvena) vec zakorijenjenu -
ali od ovog tvojeg nemam kaj tražiš nemam ništa!!! možda nekaj drugo ?
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.