KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 42> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karmen , ja od kolovoza do sada nevidim ni jednu tvoju sliku, gdje je problem?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nado zaista ne znam...ništa nisam mijenjala od onda. Slike stavljam preko imagesforme.com. Moram reći da ni ja ne vidim nečije galerije ali to je uglavnom na poslu jer su nam neke stranice blokirane. Možda znaju moderatori pa neka me upute što treba napraviti. |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sretan ti rođendan u velikom zakašnjenju!!!!
![]() Knjiga ti je ispala za 10. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
draga karmen i ja se pridružujem čestitkama.......malo kasnim,nije me bilo ali ribica u tebi će to razumjeti
![]() a za tvoj prvi rad s das masom mogu reći samo odlično......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Nisam nikada radila s das masom jer mi je to komplicirano i zato kada vidim ovakav prvi rad znam da imam posla s vrhunskim majstorom... ma bravo
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jao kako ste vi zlatne i drage tete forumašice i dajete mi krila........stvarno znate oraspoložiti čovjeka. Evo vam svima jedno decoupage srce
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Draga Karmen,ne znam što mi je ljepše dali knjiga ili srce!Ne mogu vjerovati da je to tvoj prvi rad od das mase.Ako sad citiram Mladena Delića-ma ljudi moji jeli to moguće-svi će znati da spadam u kategoriju 50+!
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ja nemislim da si ti nešto krivo uradila, jer ostali vide, a ja vidim ostale , pa neznam .
To je za moje info.znanje preteško i nerješivo pitanje. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kako ja kasnim sa dobrim zeljama,uh
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje baš ste probudile ribicu u meni čitaj razniježili me. Da vam se odužim evo još nekoliko radova
Malo jaja
![]() inspirirana Maslinom55 jednostavno sam si morala napraviti bocu za suncokretovo i maslinovo ulje ![]() Nado-m pošalji mi mail na pp pa ću ti poslati neke od slika ako te zanima
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
5+Karmen
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jao,jaja,padam na njih a ova su prepredobra!jaje s točkicama,ma kako je slatko a što je ono na drugom,kao nekakvi listići ili mi se to čini!savršana su a boce,e njih sam odmah stavila u drugi plan,divne su ali jaja su kriva!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Knjiga i srce su ispali fenomenalni
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
te bočice su živa zaraza........i tako su slatke u kuhinji,daju nekakvu toplinu.......
a jaja su ti odlična,prava proljetna s đurđicama i tulipanima....točkice su neodoljive.......a ova dva s ružama su mi prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
bočice su divne,a jaja....mmmm fantastična!ono lila mi je preslatko!
![]() |
|
![]() |
|
Mile moje zar vi ne spavate poslije ručka....hahaha hvala za pohvale baš volim raditi jaja i kugle....ma voooooolim raditi sve
Slavice ako dobro mislim na tom jajetu su đurđice
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Odlično!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bočice su krasne, ali jajčeka su me oduševila. Prekrasna su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |