Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 140> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iskrene čestitke i najljepše želje i tebi i TM.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa lijepo ta pjesma kaže
Prođe ljeto trideseto godina mi žao nije, nije važno šta je bilo SAD JE VAŽNO KAKO MI JE |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Drage moje zahvaljujem na čestitkama i lijepim željama i pohvalama na račun MM.
Otok, nekada davno bila je "jako popularna" pjesma PROĐE LJETO TRIDESETO, a vidiš u prvih trideset nije se baš MM previše istrošio za cvijeće, ali je to počeo nadoknađivati i dobro mu ide
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Malo sam zakasnila na slavlje pa sretno i veselo -TM petica za orhideju |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čestitam ti danas ono što je bilo jučer - sretna godišnjica. Doduše TM očito ne treba poseban povod da poklanja cvuijeće
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sretna godišnjica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja se pridružujem čestitkama za vaš jubilej, orhideja je prekrasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pridružujem se čestitkama za godišnjicu i
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čestitam od srca i želim vam još jedan i pol puta toliko!
![]() ![]() Orhideja je prekrasna.
Kat.rea nemam pojma zašto nema visibaba a ni jaglaci, koje sam iz Gorskog Kotara probala presaditi, se nisu primili. Zato vrvi ljubicama (još ne) i tratinčicama. Od kud su ljubice doletjele nemam isto pojma ali ih jedva čekam svako proljeće.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kat.rea, pokloni su super, a ti bi trebala otvoriti temu pod nazivom : Savjeti kako da nam muževi kupuju cvijeće!!!
MM meni također često kupi ali bukete, makar bih ja bila sretnija da kupuje lončanice.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
oo pa čestitke za godišnjicu braka, orhideja prekokrasna
![]() pff sad si mi bubu u uho stavila sa stolom...ja mislila da je osjetljiv...i sad moram virkati po bau mau ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cestitke za godisnjicu braka
![]() ![]() poklon je divan ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Iskrene čestitke na dugom zajedničkom stažu!
A poklon je prekrasan!
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe zajedničke godine, iskreno čestitam! I orhideja nježna, bijela..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kate sretna vam godišnjica braka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Konti, tebi sam zaboravila odgovoriti za stol...... to sam prije 1,5 godinu kupila mislim u Bau...... na žitnjaku, ali, bedak, na početku ljeta, pa sam masno platila. Poslije su bili jeftiniji, ali...Takve stvari teba tražiti sada ili na kraju sezone. To je stol na razvlačenje, za 6 osoba, uopće ga ne pospremamo po zimi i za sada ne pokazuje nikakve znakove promjena.
|
|
![]() |
|
Drage moje prijateljice, zahvaljujem vam na posjeti i pohvalama.
A vjesnici proljeća... ma baš su pravi vjesnici, čim se malo sunca pokaže i oni svoje glavice pokažu
![]() Bako ne mogu vjerovati da kod tebe nema ni jedne visibabe
![]() A danas je meni i MM 31 godina mraka, ovaj braka
![]() i...... da ne pričam
![]() stiga je phal.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo draga, pa polako proljeće ušetalo i u vaše dvorište.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |