natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 109> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvoje najbolje dječje ogledalo dosad što se mog ukusa tiče
![]() Dvije curke su me upoznale sa svim svojim Winxicama, ali imena im nisam popamtila, ali ako ti je kompliment, nakon ovog ogledala imam pozitivniji stav prema Winxicama ![]() Plavo-zeleno-narančasti tonovi, glitter, sjenčanje, ta gothic (tj. old english) slova s viticama, smještaj motiva i leptira, trakice, sve savršeno odabrano i odrađeno ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Bez komentara!!!!!!!!!!
Sve pohvale!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
okružena djecom, naposlijetku ipak najviše volim raditi sa dječjim motivima, pa sam tako i ovog vikenda uradila jedno ogledalce... za djevojčicu imenom valentina koja je luda za winx-icama....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
odlična ideja s pločicama......i već standardno odlična izvedba,naučila si nas na savršene radove
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tvoji radovi su posebni,svaka cast,veselim se novim.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
imaš li ti neke veze u rodilištu, da svakog novog klinca dočeka tvoja pločica
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Vidjela uživo Natine pisanice i vjerujte mi na riječ SAVRŠENE SU kao i njezine kutijice. Ovi kompletići koje sada radi obaraju al totalno
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Evo me Maslina podsjetila na meni najdraži komplet kutije i jaja!!!Ma bajkovito!Znaš ono kad se kaže za nešto da izgleda ko milijun dolara?!..pa dobro, nije baš milijun ovdje, ali mi izgleda kao neki očuvani i vrlo čuvani antikvitet!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Pločice za bebice su preslatke i doista originalan poklon i uspomena za cijeli život... o izvedbi neću trošiti riječi, jer je dovoljna jedna: SAVRŠENO
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Svaki put u tvojoj galeriji ostanem bez texta.Ti si stvarno čarobnica dekupaža,das mase,3 D,2 K itd... |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Meni su ove dječje pločice fantastične, a o tvojim kutijama za nakit i pisanicama imam samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() Apsolutno sam bez riječi,ova mi je daleko najljepša,kako mi je tako promakla,valjda zbog višednevne temperature!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pločice su prekrasne, blago dječici koja su ih dobila! Nadam se da će ih dugo čuvati!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pločice prekrasne
![]() P.s. mislim da sam imala istu kutnu garnituru prije par godina
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Odlična ideja, a izvedba preslatka i maštovita!
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Kako je preslatko,nemoj se ljutiti ali ove za Klaru i Tenu su mi najslađe!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
plocice su prepreslatke
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su ove pločice
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A, pa mislim,...dosadno mi je više stalno ponavljat iste riječi pohvaale..ne znam kako bi se izrazila, a da ne bude ponavljanje istih pridjeva...Oduševilo me ono s datumom rođenja, težinom i dužinom bebica, a zgužvani papir..COOOOLLL!!!!!!!!!!Nema greške kod tebe, nikad!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |