Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tacna mi je super sviđa mi se ovo veliko raspucavanje, ne mogu neprimjetiti ovaj predivan stoljnjak odmah me je podsjetio na moju mamu. Imam prepune ladice njenih štrikanih tabletića. Polica se baš lijepo uklopila u ovaj romantični kutak uspomena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga Karmen
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako mi se sviđa jedrenjak........i ružica je posebna......baš mami šarmom
|
|
![]() |
|
draga maredelmare talenat definitvno imas, ostalo je stvar osobne kreativnosti i vjezbanja.Samo bez ikakvog straha slikaj, kreni i sa svakom slikom bit ces zadovoljnija, ti to mozes, jedva cekam tvoje slijedece oslikavanje
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ček malo, zaboravih..ružu ti rjeđe spominjem a i ona je WOW...još da je vidim uživo, mislim da bi onda došla do punog izražaja.Vidim na njoj neke detalje koje često fotoaparat ne može prenijeti kako treba.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Hvala ti na pohvalama za oslikavanje, kad mi takva umjetnica to kažeš, to je zaista pravi kompliment!
Nisam slikala još od školskih dana, iako me nastavnik likovnog, koji je inače bio pravi kreativac i umjetnik, uvijek ohrabrivao jer je smatrao da imam talenta, ali...kako jedno sto godina nisam ništa slikala (davno su bili školski dani)...znaš da talenat nije dovoljan, treba ga razvijat, a ja nisam. Zato se nisam usuđivala, ovi tanjuri su mi bili za vježbu.Još jednom ti hvala, al imam ja puno mazat do tvog jedrenjaka! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga maslina 55
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Jako lijepi dar kojeg treba pokazati,ružica maestralna!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I meni je ružica favorit, a jedrenjak je jedinstven. I divim se svakom tko ima takav dar crtanja. Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
Hvala rose, kaca 43, Slavica 08, mare-nostrum, nada-m
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jedrenjak je fantastičan,bravoooo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
odusevljena sam i ruzicom i jedrenjakom,prepredivnoooooooooo
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Slike su ti predivne,jedrenjak je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |