Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 152> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti si prava umjetnica u pravljenju životnog prostora svojim biljkama, a mi borić je turbo super
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Noviteti su preslatki a posebno mi se sviđa "čupavac"
![]() Nadam se da ne držiš na hodniku!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Za sve one koji su od mene tražili pogled na komadić mora ;
![]() ![]() ![]() Pogled iz dvorišta na staru kuću, izgrađenu 1910. ;
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ehej evo me
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sarice i ja te posjetila i u cvijeću uživala!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo tu sam opet i stvarno se i zadržim -oći ostanu-na nekim biljkama -predivno draga moja
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Saro, ja sam sve vidjela izgelda bila, a šutke otišla. Zato ću sada: i noviteti i posudice su ti super. I više od toga!
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Draga RS pa kod tebe je prekrasno, a još i pogled na more... negdje si uživala!
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ja tek sad vidim tvoje novitete. Krasno. Vidim da će Senjski vrt biti bogatiji za nekoliko izuzetno lijepih biljaka.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sara sve je predivno ali ona žuta kamenjarka me oduševila, postoji li mogučnos da se dobije iz sjemena
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Preslatke su ti ove tvoje prinove, Sara. Al borić mi je mrak!
|
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Tvoj mali rasčupanac ( patuljasti planinski bor ) mi je posebno simpatičan, pravi šarmer
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Drago mi je da se svima sviđa moj frčkavi raščupanko.
Da, Jurice, ako Bog da, slijedeći vikend će se već kočoperiti u senjskom drvorištu.
Ne znam uopće kako ćemo sve stići obaviti u dva dana. Neke dijelove dvorišta bi čak trebalo pokositi, ima dosta potrganih grana od bure i drugog smeća, urediti kamenjare, iskopati jednog malog novog za pinus i ostalo, posaditi biljke, počistiti malo kuću od paučine i svega ostalog...
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Preprekrasno, biljčice, vaze, razmještaj.Ma nemam riječi
![]() Često šećem tvojim stranicama, ali mi se desi da zaboravim ostaviti trag
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Jurica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 234 |
Evo me Sarić!Zaista Pinus,baš je lijep,ide u Senj?Dekoriraš ti te biljčice baš zanimljivo!Ja jedva čekam ljeto da vidim vrt u Senju!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Piperomia ti je prekrasna, obožavam tu biljčicu, jedna je o prvih koja se je uselila sa mnom u kuću
![]() A moram ti se pohvaliti da su mi se sve biljčice s kave primile, a begonija ima pupoljke ![]() ![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tek sada prošetala tvojom temom, kad ono imam što i vidjeti. Prekrasna orhideja, a tek alojice, one su zaista posebne - obožavam ih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Draga Sarajka, ova predivna žuta kamenjarka nije moja, kod mene je samo bila u gostima. To je Lantanina ljepotica i vjerujem da će ti ona vrlo rado poslati sjemenja ukoliko ga još ima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |