Lluvia - nesto moje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drzaci su ti super, svaki motiv na svoj nacin (saroliko)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Prekrasno....
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Mare, Izzy, Slavice, File, Karmen, Felina... pusa svima
![]() Dio motiva je bio biran od krajnjih korisnika, a dio sam izabrala ja... ![]() Salveta s guskama mi je fenomenalna i to mi je bila zadnja cetvrtina ![]() Felina - prvi niz drzaca je kupljen u Baumaxu, a drugi niz (star i ofucan) je pokupljen sa nasih radnih stolova. |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Motivi i izrada je za 5. Najviše mi se sviđaju guske i pijetao . Najveseliji motivi.Čestitam na promaknuću.Jedno pitanje: od čega si napravila držače za knjige i fascikle. Jesu li to kupljeni ili je to hand made. U svakom slučaju odlična ideja za poklone.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Svi su motivi dobri i lijepi na svoj način ali eto i ja pala na guske.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
čestitam na promaknuću ministrice |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Fenomenalni držači, ministrice
![]() I okvirići su vrlo poticajni i motivirajući, samo pazi da kolegicama misli ne odlutaju... ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A ministrice moja oduševila si me i bacila na koljena,ja kao prava Slavonka odmah pala na guske ali svi su prekrasni a taman sam htjela ti napisati da si se nešto pritajila,slutim nekakvu moguću invatziju radova poslije ove tišine a kad sam došla imam što i vidjeti,još nam ovdje fali koji prašćčić,hahaha!!!Od kud samo izvlačiš te prekrasne salvete!savršeno je,predivno,prelijepo e više neznam što bih još rekla!nisam ovo vidjela u "friško",valjda mi je promaklo!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajme, kako zgodna ideja! Odlično! Sigurna sam da se ekipa sada veseli što na stolu ima ovakve stvarčice!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Šta ti je blizina mora-ja odma pala na onaj s grožđem!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Anđelka, Slavice, Sanjam, Sarita, Maredelmare, Biljana, Mumica, Maslina, Dorina, Primavera, Karmen... valjda nisam nikoga zaboravila... drage moje puno hvala na komentarima... uvijek me obradujete.
Biljana - mislis na crvene ruzice ili one buketice blijedih? Prve sam kupila u naseh hobby artu i ako ti se svidjaji mogu provjeriti ima li ih jos, a one druge sam dobila od jedne nase drage forumasice koje vec jaaaako dugo nema s novim radovima ![]() Mumica, nadam se uskoro slici tvog drzaca za knjige ![]() Primavera, Karmen... dodatna pusa od "ministrice" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako dobra ideja i savršena izrada ministrice
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Lluvia, vidim zaintrigirala si nas sve svojom mističnom bilježnicom i skrivenim likovima, doista fenomenalan motiv, ali izvedba kao i uvijek savršena, pedantna, originalna... a kaj se držača knjiga i fascikala tiče, predivno je vidjeti uredski prostor osvježen umjetničkom rukom, s pravom nosiš svoju titulu jer si ga ovim radovima oplemenila ljubavlju
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Illuvia ovo je stvarno krasno, ideja super
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Lluvia ,i ove držaće će trebati patentirati,bravo!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
držaći su ti draga moja odlični, i ja imam jedan smeđi i da znaš ukrast ću ti ideju, neka i moj radni stol bude lijep, pusa
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Odlicno
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
originalan poklon kolegicama,bas lijepo od tebe.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...da, i ja sam kao slavica pomislila da su okvirići, nema veze, što god je baš je lijepo i sigurno će unijeti vedrinu, super, super!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |