Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 17:19
Drage  moje posjetiteljice i Toni, zahvaljujem na posjeti i pohvalama na račun moga cvijeća i MM koji mene cvijećem "izvlači" iz krize zdravstvenih problema.
 Šmrcko, da dođeš u moje dvorište sa takvom koščurom, prvo bi ti ju "moj avatar" oteo, aonda bi dobila puno pusa i liz,liz...... ma cijelu bi te izljubila LOLLOLLOL.
Triša, pa u zadnjih godinu dana nemam pravo reći da je bar 8. mart češće.
Lilie i ja volim ljiljane, a u vrtu ih nemam jer su mi ih pojele voluharice. Prošle godine sam dobila od Hoye bijele ljiljane, posadila ih u košarice da ih zaštitim od voluharica i nadam se da će ovoga ljeta cvasti......
Što se tiče azaleje, ja mojoj ništa posebno ne radim...... s obzirom da sam ju dobila punu pupova nisam ju presađivala, ostala je u zemlji i teglici u kojoj je kupljena, samo ju po potrebi zalijem, ponekada pognojim i to je to. Čak je ostala u DB, iako sam se bojala da će joj biti prevruće, no za sda se dobro drži...... jučer je bila sva klonula i ja se več splašila da je gotova, a ona sirotica samo bila žedna. Kada ju zalijevam, obično ju potopim u veću posudu sa vodom i ostavim barem 1 sat da si supstrat upije dovoljno vode......
Hoya, zar si sumnjala? Dobila sam pride još i jednu crvenu kalanhou, jer je ona žuta ocvala
kalanhoa%20-%20lat.%20kalanchoe
Forzicija2005 i moji su nažalost pod snijegom
jaglaci%20pod%20snijegom
evo ih danas prije podne...... a na stolu su na terasi sa južne strane kuće, pod krovom i ispod balkona...... sve to ih nije zaštitilo...... i stol i terasa su bili skroz pod snijegom. Ma tako nije bilo ni u siječnju......
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 16:36
preprepredivni jaglaci blago tebi moji jadni od jutros opet pod snijegom smile168smile220
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 11:55
Predivni ljiljani..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 05:56

Šećem po vrtovima i onda se sjetim da je bio 8. mart, da vidim što je TM kupio Wink ! Opet lijepo! A danas je osvježenje gledati slike osunčanog cvijeća.

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 01:23
 Predivni ljiljani , najljepsi cvijet. Azaleja divna. Ja dobila malo svjetliju. Kako da ju odrzavam da ostane lijepa, ne otpadnu cvjetovi i lisce?
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:27
Predivno kat.rea, da je barem taj 8.mart češće.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 06:56
Dar za Dan žena je divan, azaleja isto tako!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:26
A joj koji si poklon dobila, prekrasno. A tek azalejasmile39smile39

Avtar ti je tako simpa
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 21:57
Kat.rea još će TM biti proglašen za najM na forumu, barem po darivanju cvijeća Clap. Ovi ljiljani su super. Meni je na zimu MKS u KT dala pun pitar ljiljana i svi su iznikli, baš me zanima kakve će boje biti.
život je more
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 21:45
krasnosmile78
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 20:21
ohoho, kako pažljivi M, cveteki su naj, najClap
Moram to pokazati MM, možda i ja dobijem neštoWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 20:16
preljepi ljiljani svaka čast tvome mužu na izboru, a azaleja je prekrasna smile169
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 20:10

Drage moje zahvaljujem na posjeti i što se radujete  samnom prvim proljetnim cvjetićima u mom dvorištu.

Triša vidiš iako nisam na moru, ove proljetnice me uvijek rano obraduju jer su sa južne strane kuće, a time su i zaklonjene od sjevera, pa izvire čim nestane snijega.
Lantana hvala, ali moram još jako puno učiti i vježbati da postanem majstor fotografije kao ti, a kupus je posebna priča...... prvo sam ga u jesen zaboravila posaditi u "moj cvjetni kutak" kako ja to zovem, a onda sam ga posadila u zemlju kada smi izvadili anđeoske trube, pa se tu po zimi zemlja slegla tako da je sa otapanjem snijega bio skroz u vodi, ali eto borac je......
Gio i mene su posebno oduševili ti šareni "varijeteti" kako sam ih ja nazvala.
Šmrcko nije baš snijeg, iako ga je pretpošle noći bilo malo, a na tvom gruntu ga sigurno još ima.
Franjice držim ti fige......
Proljeće, nismo daleko, ali kako sam već pisala južna strana kuće pa sve vijek ranije cvjeta.
Hoya, Anaida, baka i mene su jaglaci oduševili sa svojim šarenilom, a tek da ste me vidjele na štandu...... ma dečko koji prodaje već me zna, kada vidi kako počnem pregledavati, da mi vrećicu i veli mi ... vi si sami izaberite, a ja ću poslužiti druge gospođe Big%20smile, a ja ovako izgledamsmile70.
MM je u petak došao sa osmomartovskim poklonom, jer veli u ponedjeljak ima gužvu i sigurno neće stići......
ljiljan%20-%20lat.%20lilium
a azaleja se skroz rascvjetala i za sada se dobro drži
azaleja%20-%20lat.%20azalea%20indica%20
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 15:55
Vau, kakvi su ti jaglaciiii!Thumbs%20UpThumbs%20Up
A ono "siroče" izgleda čarobno!Big%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 15:48
Jaglasi su divni i predivni!!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 14:42
Lijepo si iskombinirala vazice. Uživanje je gledati ih!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 14:32
Super kat.rea, imam osjećaj kao da mi nisi tako blizu jer kod tebe sve u cvatnji, a kod mene skoro pa ništa...

Jaglaci su prekrasni...
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 22:21
smile55prekrasno cvijeće. a slike......pravi majstor

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 21:06
...bokić, čudno da se ne sretnemo nigdje kod  smile124, ako sam dobro shvatila mučiš se sa dijelom mojih problema, ma sad kad grane sunčeko i zemljica se malo ugrije i nama će biti boljesmile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 20:53
Predivno, kod tebe je proljeće u pravom smislusmile141.
Nadam se da nas neće iznenaditi snijeg koji najavljuju.Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.