moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam svima koji svratite i evo samo jedne orhideje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i to je sve za sad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajmeeeeeeee,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajde
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Uuuu,baš je raskošna!A ona valentinovska je mrakača!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
tnx Rain! Lijepa je i posebna ko i ova
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala Lantana.... pink ko Barbi
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Isuse Hana, pa kaj ti još dobijaš poklone za Valentinovo? Koja si ti faca....blago tebi....meni moj veli zemi si lovu i kupi si kaj ti treba......
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pre-kras-na je!
A da malo prošetaš i po vrtu, mislim s fotoaparatom u ruci? |
|
![]() |
|
hvala curice
![]() Otok nema još ničeg po vrtu ako mi vjeruješ....bude za koji tjedan ako ovak nastavi sa vremenom |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma ništa ti ne vjerujem, gdje je onih sto maćuhica?
|
|
![]() |
|
kraj kuće, ali su ta jadne smrznute da se jedva vidi koja bude kakva....ubija ih ova hladnoća...možda ipak nađem koji kukurjek..al to sutra..sad je hladno vani koma.... idem sad do tebe da se malo ugrijem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasna je..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Orhideja je prekrasna, ali i ja jedva čekam i slike drugog cvijeća...
|
|
![]() |
|
samo da zahvalim svima vama koji dolazite,ovdje je opći kolaps...slika bude...jednog dana...kad odustane zima
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hana nisam dugo bila kod tebe da vidim novosti....U vrtu još mrtvilo odnosno snijeg do koljena, ali je zato u kući rajski vrt orhideja....Prekrasne su ti orhideje, koliko su ti stare?Kako ti uspjevaju ponovno cvjetati?Moja niti jedna nije ponovno cvjetala nego su uglavnom zelene...Ti, Lana i Flavija prave ste majstorice za orhideje.Morati ću još puno učiti od vas da budem pripravnik za orhideje....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |