renn |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aj renn žao mi za ruku...evo ~~~~~~~~~~~~~~za brzo ozdravljenje i nastavak radova. Drži se
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasni raadovi!!!
Au, baš mi je žao za ruku.... želim ti brzo ozdravljenje...
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
curke, hvala vam na posjeti, al neznam kada ću opet nešto poćeti, jer mi je od danas ruka u gipsu. (pala sam ka vrića).
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepi radovi,kutijica i tacna su mi posebne.....
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Renn dobro došla natrag i samo ću ti reći Prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
predivan lavanda kompletic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Upravo pijemo kavicu, ja 2 u 1, a kolegica 3 u 1. Je li to ukupno 5 u 1?
Krasan komplet, miriši lavanda |
|
![]() |
|
![]() |
|
andora, danci, zahvaljujem vam se na posjeti i drago mi je da vam se sviđaju moji radovi.
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Kada sam pročitala sve pohvale za tvoje radove najteže mi je sada napisati nešto što zaista nije već napisano i pročitano..ali potrudiću se ... e pa ovako...ni u svoje škrinjice nisam gledala duže(a znaš kako je sa početnicima)
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
sat je prekrasan
|
|
![]() |
|
Cure, hvala vam na komentarima. Ima toga još, al tribam doć do fotića...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hocemo jos,divan sat,ima li ista ljepse ,uradis na brzaka a to ispane super kao tvoj sat. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Super ti je ovaj sat na brzaka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan sat, drago mi je da si se vratila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat je prekrasan
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
A dobro si se sjetila!čekam ja,čekam-ali tko čeka i dočeka!Vidjela sam ga u "friško"i odmah me oduševio,prekrasan je!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Škrinjice su mi prekrasne, bijela mi je savršena-nježna, elegantna, a ona s anđelima-strašno mi se sviđa kombinacija boja (ona podloga+anđeli, itd.)-super!!!!
Kao što je rekla Sanjam, i ja bih izdvojila onu crno-bijelu sliku, onaj motiv sam koristila nedavno na jednoj kutiji, ali tvoja izvedba mi je ODLIČNA!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |