Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 104> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
došetala do tvog vrta, i imam što vidjeti, ne samo vrt nego i drugo, svaka čast šogorici, biljčice su prelijepe
![]() ![]() ![]() ali ja ne bi bila ja kad ne bi rekla što mi je najdraže. Calistemon!!!!!!!!
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mislim da bi im bolje bilo negdje gdje ima dosta svjetla, a nije tako toplo, neko stubiše, ili neki negrijani prostor, a ako nemaš takvo mjesto barem makni što dalje od izvora topline (radijator, peć) ...dobra neka šogorica
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala Lantana..ma večinu sam dobila od šogorice..Jel misliš da bi kalistemonu i bugici pasalo u dnevnom boravku na temp oko 20-22 C??
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefi kakvi lijepi pokloni, svaka čast onom ko ih je birao, baš mi je drago da su te lijepo nadarivali, sad jedina imaš bungeviliu i kalistemon koji cvjetaju
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sarica neće baš biti torta ali nešta ćemo iskemijati..Hvala vam svima na posjeti..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakva lijepa kolekcija biljčica
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prvo mi je zapeo za oko onaj čisto bijeli šafran(moji svi budu barem malo prošarani),onda...nešto..pa opet nešto,(sve je to bilo krasno no ovaj me omeo)pa kalistemon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma naravno da nije nezasluženo hoya...Trudim se Otok da povečam svoju kolekciju biljkica..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Navukla si toga ko hrčak, krasne biljke, krasni pokloni
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme, preljepo cvijeće, pokloni ... Ništa nije nezasluženo, je l' tako? |
|
![]() |
|
Nju sam dobila za poklon od MM, kupio mi je prije 2 tjedna novi fotić i sad mi je poklonio tortu..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
A joj kak si svega lijepoga dobila
![]() Bugica rascvijetana u ovo doba i kalistemon,ma nemam riječi. Stvarno jedno veliko ![]() Torta je predivna. Da li si ju sama radila ili si i nju dobila kao poklon? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |