kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kami ovo mi je savršeno. Ova srca - note ma baš mi je baš po guštu. Tako nježno i romantično jednom rječju - cakano. Svaki puta kad vidim ove cipelice raspametim se. Zaista ću ih morati još jednom probati napraviti.....ne smijem samo tako odustati. Prelijepo sve
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Moram sad malo balansirati studentske obaveze i neke stvari koje eksperimentiram i dovršavam pa evo barem nešto...
Ubuduće će biti još velikih i malih vješalica, a ova je za jednu buduću mamu i njenu curicu... ![]() Inače nisam nešto bila za rozo-crvene kombinacije, ali na ovoj salvetici s noticama mi je sjela... ![]() ![]() Dotična voli srca i leptire pa je vješalica srcolika, a na kroviću su leptiri (kućica sa šlapicama za njenu bebicu je u drugoj galeriji)... ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
lluvia: hvala puno
![]() ![]() Izzy: hvala ![]() ![]() Kako bi sveki nabijala komplekse, pa to je stolček za nju, ona se ne bavi takvim kreativnim radom, a tuđe nek su slobodno ljubomorne ak im se dopada(m) ![]() Izzy on the love market (dolazi s uputstvima za tretiranje), recommended by kami ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ok, za početak - ne radim šamlice (tako kažemo u Slavoniji), ali JA nisam prodana! Molim ponude na pp ili na mail! U obzir dolaze samo viši od 180cm!!!
Mala digresija... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Hej... oci su mi ispale na tu samlicu
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslina i Dorina: hvala puno na komentarima za klupicu
![]() Felina i maslina: sram vas bilo, ja sam već prodana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kami nije me bilo jedno vrijeme, ali evo mene stižem sad i samo imam za reći klupica kak si ju uredila je f a n t a s t i č n a........
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
OPA počele su bračne ponude padati , pa neki (ne)bračni trokuti, obečane dote. Kami , stvarno dobivaš na cijeni!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
[QUOTE=Tija]Draga ja doma imam hoklicu-klupicu pa ti je pošaljem, a ti mi je vrati tako lijepu i krasnu
A ja imam neoženjenog sina !!!
![]() Znam da ti je dečko sjajan a i moja nezakonita snahica,al s tobom u paketu idu i pokloni...
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kami znam i spremno(psihički očekujem da dođe i prođe). Meteroolozi su obečali smirenje vremena u četvrtak , a preko vikenda lagano proljeće. Prije mjesec dana slušala sam talijansku dugoročnu prognozu i rekli su da proljeće dolazi tek od 01.04.
Cigani se cesele kada pada kiša, poslije kiše dolazi sunce ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
Felina: rekli su da će se sutra nebo spustiti na zemlju, ledena apokalipsa
![]() Što se tiče mekano i sjajno, zato sam i oduševljena tim Satin akrilnim lakom jer ima baš taj podatni satenski, a ne stakleni sjaj ![]() |
|
![]() |
|
e sad se ona izvlači........mislim na mare
kami-izgleda ti ovako tapicirana s tekstilom jer je tako sjajna i mekana. Čovjeka privlači da legne na nju...........i da........ ![]() Moramo gledati u nebo i nadati se lastama i gledati u zamlju i nadati se kornjačama čančarama = bez njih nema proljeća. |
|
![]() |
|
Tija: hvala i hvala
![]() ![]() ![]() mare: nisam mislila nužno rodnog kraja, može bilo čijeg ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
može,samo što se u mom rodnom kraju to zvalo šamlica.......ali sam imala susjedu iz bosne koja je sjedila na skemliji...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga ja doma imam hoklicu-klupicu pa ti je pošaljem, a ti mi je vrati tako lijepu i krasnu, podloške sam ocijenila tamo gdje ih je trebalo ocijeniti, i to ti je dosta hvalospjeva od mene
![]() |
|
![]() |
|
mare:
![]() ![]() file, sanjam, mima051, Felina: dame moje, hvala od srca ![]() ...vidim da sam vas lagano zbog te bordurne trakice navukla na pomisao da je stolček tapeciran ![]() ...imam problema s dokrajčivanjem stvarčica, već sam krenula nove, a ima nedovršenih... ![]() ...i kad će više proljetni dani da mogu pred garažu i šmirglalicu u struju... ![]() |
|
![]() |
|
............i šta na kraju reći kad je sve rečeno...........
Klupica je i mene na prvu podsjetila da je izrađena od tekstila i izgledala mi je napravljena kao iz tvornice (mislim kao tip male foteljice) . Kad se malo bolje pogleda i pročita njena povijest izrade saagledaju se svi fini detalji unikatnog umjetničkog djela. Sve pohvale!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Mi Primorci to zovemo stolčić.Malo doprinosa učenju bogatstva naših narječja.Stolčić je prekrasan.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...i još jedan izraz...šćemlija, puno truda, lijepe boje, slikice...kao uvijek sve je tu...a prezentacija...da je manje bila bih jako razočarana...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |