Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 172> |
Korisnik | |
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi su stvarno prekrasni...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Krasna je ,prava proljetna,volim tulipane i zato mi je ova salveta jako draga a ti si je doista majstorski iskoristila!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepa kutija,interesantna kopča.........i ja sam negdje na svojim počecima radila kutiju s tom salvetom,prava proljetna
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ova salveta je na ovu kutijicu baš dobro sjela. Kopča zaista interesentna i vrlo lijepo se uklopila u cijelu priču. Bravo
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Baš super kutijica . Takvu kopču prvi puta vidim na kutijici ,jeli originalna ili je proizvod tvoje mašte? Ma šta davim........ovako ili onako .....prekrasno
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana,hvala ti sto si pogledala moj rad i pohvalila |
|
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ovo je carska kutija
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Kutijica je predivna. Kopča se savršeno uklopila
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasna proljetna kutijica, a kopča je savršena! Sve je u detaljima...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako lijepo...škrinjica je pravi bombon
![]() okvir za tatu odličan.....posebno mi se sviđa salveta ne vertikali.......a i oblik okvira
![]() ![]() (stavi slike u friško)
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
ram je predivan,kao i škrinjica.vazica je odlična,ma sve predivno!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ovo je prvi put u zivotu da radim jaja.
|
|
|
|
![]() |
|
mare,prila puno hvala
![]() salvetee su crno-bijela,slikano veceras jer ja nestrpljivica nisam mogla cekati sutra. na frisko... cu postaviti sutra kad uslikam ponovo.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |