Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 67> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako je sve veselije
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Otok je stvarno srce uvijek nas nečim obraduje...
Eto vidiš stiglo proljeće i kod tebe i lijepih cvijetića
![]() ![]() A kako si vrijedna, već si i geranie presadila. Moji još čekaju
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga Bergenija, kod tebe sam prvi put.Šetala tvojim vrtom od samog početka i ne mogu odlučiti što ljepše izgleda kuća ili okućnica.Prekrasno mi je sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ljepota nad ljepotom
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno je..pokloni su super, rascvjetano i divno..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Procvjetalo i kod tebe i već je sve lijepo i šareno.
Ono što sam ti poslala je felicija (ima sitne plave cvjetiće). Ona kod mene skoro uvijek cvjeta. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Taš sam se uključila kad eto Bergenije. Poklini od Otok su uvijek nešto najljepše što nam se može dogoditi, pa vidim i tebe je usrećila. Pelargonije si već posadila, bravo.
Ipak najljepša je slika s maslinom - to je ono pravo.
Ah da divan sunčan dan, ali tebi nije rođendan ili....
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Što je danas lijep i sunčan dan,.......................
![]() OTOK mi je poslala biljčice!!! Što sam sretna.................
OTOK, draga, a što je ovo? Vidim da će skoro procvjetati?!
Puno, puno hvala!
![]() Kad sam već tu da vam pokažem novosti iz mog vrta. Polako se i on budi, osjeća se proljeće u zraku!
Girani su presađeni........vidjet ćemo kako će napredovati!
Jastučac polako otvara svoje cvjetiće (lila i roza)
Mini narcise su sada najljepše, dok one velike tek kreću sa cvatnjom:
To se jako dobro vidi u pogledu na maslinu ispod koje se najviše žute maćuhice, a narcise će nešto kasnije:
Iberis ili snježnica samo što nije procvala. Volim ovaj cvijet jer rano cvate i cvijet mu dugo, dugo traje!
Na prozoru sam zasadila zumbule. U vaze meni lijepih boja. Svaki dan željno iščekujem njihovu cvatnju:
Kamenjar nisam poslikala iz više razloga. Veliko je blato vani, a drugi razlog je što nisam niš poplijevila. Od korova se cvijeće ne vidi!
No, budem..............................Obećajem!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe zimske slikice, ali kao šti i sama veliš - sad već žudimo za proljećem!!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Malo si me svojim komentarima nasmijala -i svaka ti čast----biljke prekrasne
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasne maćuhice, obožavam kad ih tako opisuješ, jer i sama si dam mašti na volju, snijeg, kojeg vidim više nema samo vam je bio u gostima. Eto i mi odlazimo s njim, ali samo za kratko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
U nadi se živi, u nadi se mre, u nadi je život, u nadi je sve!
![]() ![]() Iza zime mora doći proljeće, kao što iza kiše dolazi sunce. Ali neki kažu da se boje sunca jer znaju da iza sunca dolazi kiša.
A mi....bojim se da ćemo se još načekati sigurnog sunca i topline.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala curke moje!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I kao što ste rekle - danas već nema snijega i moje cvijeće miluje sunce!
Nadam se da su to prvi znaci proljeća!
Nadam se...............
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Pregledala sam ti vrt u snjegu i prije snjega....Lijepa je zimska idila, ali bez snjega je ipak ljepše,
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prelijepi svijetići proviruju ispod snijega
![]() no ja više volim tvoj vrt u prekrasnom ljetnom ugodjaju |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek su odlične!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergi, fotke su odlične!
![]() ali sad se stvarno nadam da su to zadnje slike snijega ove sezone pa da se pokrenemo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bergi i tebe sam zamislila kako virkaš iz snijega
![]() ![]() ![]() Baš simpatične slikice ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |