Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upravo sam sad na svojoj stranici pisala kako sam postala kao hrčak.Što god mi od kojekakvih kutijica,bočica dođe pod ruke ja već razmišljam mogu li to nekako korisno upotrebiti,nisi jedina!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Aaaaaaa,nema me mjesec dana a kod tebe ludnica,pa čime se sve ne baviš,i sve ti ide!Ti bokca!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Slavica: da mi vidiš sobu jesam hrčak totalni, kud god okreneš sam čekaju flašice tanjuri i slično i boje i kistovi.... je pa lakše skupit nego kupit materijal
Maslina: sve me zanima bavim se svim i svačima a inače imam sreće jer kaj god krenem radit od prve mi ide, jedino što masu puta nemam za materijal i nemam vremena |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
evo nešto novo od mene zanemarite zmazani stol u podlogi iza maskice,
maskica je trebala biti gotova za natjecaj za valentinovo na hobby chic stranici ali nije pa se nisam ni prijavila a ideja maskice je da anđeo iz ruke ispuše srčeka i čaroliju po svuda naravno nekim ritmom znači kad mi se osušila gipsana maskica obojala sam i prelakirala posipala konturne zlatne šljokice oko anđela i onda ljepila perje i trakice dosta priče ..... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Maskica je preslatka,ne brini dobro će doći dogodine!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
obožavam ove venecijanske maske. Tvoja je stvarno prekrasna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
maska je genijalna,svaka čast!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Masku na lice i spremna si za Veneciju,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala curke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Maska je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odlični radovi ,posebno me se dojmio origami koji meni izgleda kao naučna fantastika i ova zadnja maska koja kao da je sad doputovala iz prošlih vremena
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
super maska,baš si si dala truda i sredila ju do zadnjeg detalja
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasna maska
![]() |
|
![]() |
|
draga File kontura je obris crteza ja sam po rubu crteza premazala s lakom i posipala šljokice tj. ostale su mi sljokice samo na konturi andela ne cijelom andelu
hvala curke na pohvalama |
|
![]() |
|
Evo nove vazice, ovaj put anđel puše zvijezdice, anđelčić je na oblaku od srebrne i bijele struktur paste, a i neke zvijezdice su od srebrne ili ljubičaste struktur paste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Kami ja od prve uspijela napraviti šlapice i cvijet, jest da nije neš posebno papir ali eto, a ovo je visilica za nekog ko me zica da napravim zdrala vec dugo pa eto ja nisam htijela obicnog zdrala poklonit, tnx za dijagrame
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
vaza je preslatka!uvijek volim vidjeti origami,tako da mi se ovi tvoji cvjetni jaaako sviđaju!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Prila.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Lina,jako lijepo,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Pa ja ne mogu virovat da tek sad vidim ovu galeriju-ma ja počnem gledat, onako odlučno-jednu po jednu, pa zabrljam di sam bila di nisam...i tako
![]() ![]() Ne znam šta bi ti izdvojila, jer ti, izgleda, nema šta ne radiš. Svaka ti čast na tome! Znam da su mi se neki radovi više svidili, al ubi me ako sad znam koji...malo mi je zbunjoza u glavi nakon pregleda cijele galerije. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |