Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej Pordenonci, nadam se da vam je lijepo vrijeme
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ja ne mogu iščekati da se cure vrate, prepune dojmova i nadam se memorijskih kartica...
morala sam pogledati temu od prve stranice ![]() a kad nam stave slike svega što su uspjele poslikati, pohvale se svojim novitetima... ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala.Ovo je bilo čudesno putovanje.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno cvijeće,pravi ste sretnici vi koji ste išli i nešto kupili i vidjeli tu ljepotu! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Slikice su super! Što mi je fora ona suknjica od kelja.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Može se samo reći predivno
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() tako ču lijepo sanjati nočas
puno cvijeća i lijepih boja
![]() nakon svega ovoga što sam upravo vidjela!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Nije orhideja nego šišmiš. Imaš pravo, lijepa i neobična biljka.
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Drage moje, uživala u vašem izvješću sa sajma. Listam ispočetka stranice i nanovo se divim ovolikoj ljepoti. Zahvaljujem se svima što su podjelili ovaj predivan ugođaj s nama ostalima.
Moram priznati da mi za razgledavanje svega ovoga nebi bio dovoljan ni cijeli dan, a kamoli par sati. Korijenko hvala što si me se sjetila ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
....fala, uživala, "crna i repasta orhideja" bit će mi uvijek na dohvat očiju kad to poželim, baš ste prave curke što ste uživanciju podijelile s nama!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hvala curke na lijepim slikama. Kao da sam bila tamo, a ne idem iz istog razloga kao i Primorka... pokupovala bi poprilično. No, korisno je vidjeti što ima novo u svijetu biljaka, ako se ne varam hit su orhideje ove godine. Mene su oduševili kukurijeci, vidjela sam novitete uživo, no kako je svaki koštao 20-25 eura, brzo me želja prošla. Strpljenje je dobra osobina, kad je vrtlarenje u pitanju, a tješim se da imam jednoga kojeg ni u Pordenoneu nema. Slaba mi utjeha. I na kraju specijalno za Tiju: pogledaj 'srebrence'.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Jedna od velikih kamelija, koja je samo izložak a da je na prodaju onda bi cijena bila možda i tisuću eura...Ja sam kupila 2 kamelije po 10 i 15 eura...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Ne mogu a da ne spomenem i kamelije kojih je izbor uvijek bogat. Njih se uvijek isplati kupiti jer je dobar izbor i dobre cijene( od 5- 25 eura ).Ovo je dio jednog štanda...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ovako se može uzgajati povrće direktno u vreći zemlje, barem je tako pisalo....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Još jedan izložak od ličća, odnosno još jedna skulptura....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sada nešto drugačije...Izlošci od lišća....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Za kraj priče o orhidejama želim da imate potpuni doživljaj kako su orhideje posebno tretirane. U njihovom paviljonu svira i nježna muzika sa klavira....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ova nježna orhideja me uvijek oduševi i potakne na misao da je kupim....Ali cijene su im prilično visoke, uglavnom preko 20 eura i onda zaključim da ću je ipak samo slikati.... ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ovo je čista đungla....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |