Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 56> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutijice su prekrasne,jako lijepo usklađeni motivi,lijepa izvedba,ona namjenjena prijateljici ,meni osobno je posebno lijepa!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasne škrinjice
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Saara, kutijice su ti prekrasne , ja bi izdvojila balerinu ali ni ona za "tetu dotkor od okeca" ne zaostaje. A što se tiče napretka mogu ti pružiti samo ruku jer se i ja tako osjećam a to je samo zato što nememo vremena (da si skopamo oči?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
svaka je na svoj način krasna a sve skupa su prekrasne |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutije su svaršene, nemam šta za izdvojiti! Sve je prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Sara super kutijice, ali ona za prijateljičin rođendan je
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno hvala. Drago mi je da vam se sviđa iako ja nekako imam osjećaj da se nisam makla što se napretka tiče.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kako su ti lijepe kutije, znaš voljela bih biti na mjestu one prijateljice, motiv je neobićan i nisam nikada vidjela takvu salvetu. Jedno pitanje; gdje nabavljaš takve drvene kutije?
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Drago mi je da si ponovno među nama i jednostavno ne znam koju bih kutijicu izdvojila kao favorit - svaka je posebna na svoj način i svaka ima svoju priču! Ukratko - divno!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, kutije su predivne, stvarno si prava majstorica od decupagea!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasne kutije saara,prva mi je mrak
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Sara kutijice su ti prekrasne i originalne,a čini mi se jako pedantno izrađene.Vrlo lijep diskretan poklon za naše dobre doktore .Dobra ideja.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Evo da se i ja pridruzim i iznesem svoje divljenje za ove prelijepe kutijice.Opcinile su me motivima a i kvalitetom rada.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Baš vam puno hvala što me bodrite. Moram priznat da mi nekako nije ovo vrijeme za decoupage. Doći će.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Kutijice su ti fenomenalne, svaka lijepa i posebna na svoj nacin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A što su ti dobre ove kutijeeee-baš mi sjela ona za doktoricu, pa za prijateljicu i ona s onom neobičnom salvetom!
Nisam prije vidila ovu galeriju-bar mi se čini...sutra ću ja to na miru pogledat! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
imenjakonjo,odusevljena sam tvojim radovima,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Napokon si opet tu... mozda sam te trebala prije spominjati pa bi se prije i pojavila... osjecam se kao indijananc koji je prizvao kisu nakon suse
![]() Priznajem da iako mi je prva kutija prekrasna i posebna, nigdje ne vidim plesacicu... ili sam vec malo umorna... pogledat cu cutra ujutro opet, mozda se pojavi... ali ona crno bijela sa cvijecem mi je naj naj... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Napokon sa predivnim radovima! |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...krasno saara, svaka je posebna i lijepa na svoj način, ne znam koju bih izabrala da moram birati, urađene majstorski, vidi se da si dugo u ovome....prelijepe su!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |