Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Felina - galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Felina - galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 09:53
etui su svi odreda predobri... ipak, mame me ove silne priugice...baš su mi psihodelirične...super su mi... 
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:21
saritabanana , rose i iluvia hvala vam puno!smile78
Iluvia javi kad se odlučiš da ti pošaljem.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:22
Mare nostrum , anđelka, maredelmare , prila , mima051 svima jedan velikiHug
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:31
Felina prekrasni radovi smile141
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 18:31
Hvala vam puno cure! Za sve vas puno  smile79
Karmen - tanjur je narebren i u boji.
File - nama s morafali normalna temparatura i zato volimo radove u svezi mora.
Maslina 55 - hvala na komentaru. Zainteresirala si me šta imaš za mene.
Biljana 59 - mene su na radionici uplašili u svezi zlatnih listića. Rekli su da listići poslije nekog vremena požmare i odpadaju. Sad sam u stanju iščekivanja kad će mi se javiti ljudi kojima sam poklonila radove s zlatnim listićima. Na žalost nitko me do sada nije upozorio , a ovi u Ri u P...... nemaju pojma za to.
Andora2 - javi mi veličinu naočala i adresu i šaljem ti etui.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:04
Javim ti kad, kod mene pocnu otpadati (ha, ha), meni se i tako ne svidjaju smile219
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 18:52
Prekrasno....
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 19:01
Hvala danci-ka!
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 21:55
Bilježnica i okvir s konjićima za jednu Taru, prijateljicu moje kćeri:

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2010 u 22:10
ovo je osvjezenje za nas forum,krasno Felinasmile83
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 11:51
bilježnica i okvirić u savršeni! mislim da sam i ja imala ovakvu salvetu sa konjićem i nisam imala nikakvu ideju kako je iskoristiti, a ti si to napravila na najbolji mogući način! Jel to kombinacija sa printom?
ANĐELKA
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 14:01
Hvala na komplimentima sarita banana i anđelka!
Ovo je bila kombinacija s 1 salvetom i 2 vrste decoupage papira.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 14:38
komplet za konjeljupce odličan
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 16:38
Komplet ti je savrsen smile141, i ja sam se zarazila i upravo radim jedan rokovnik, smile169
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 17:25
Hvala file ! Cura baš i trenira, a s mojom kćeri se cijelo vrijeme nadmeće tko bolje jaše i više voli konje.
Biljana59 hvala i tebi na komplimentu. Imam i ja još par rokovnika. Oni su namjeneni za mene i zato to ide jako sporo. Jednog sam prebojala još prije mjesec dana i još stoji jadan takav. 
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 19:55
Felina baš su dobri ovi "konjovi".Požuri sa rokovnicima sigurna sam da ce biti odličniThumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 21:25
prekrasan komplet
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:55
jako lijep poklon,predivno si to napravila!Thumbs%20Up
Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 09:43
Svaki put se razveselim kada vidim da si se"pojavila"na prvoj stranicim.Znam da će prevladati kvaliteta nad kvantitetom,a i smisao za humor mi je odličan dodatak.Rokovnici su super ideja,mogli bismo birati mister rokovnik.Smile
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 10:01
Prekrasan poklon, jako si to lijepo napravila Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.