Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami, origami i ostalo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami, origami i ostalo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 14:41
bubi12: hvala puno Heart
još sam neke stvarčice radila za poklon i čestitku i dekoraciju za jedne krstitke, ali to ću staviti kad već stignem...

Opet držim dječju origami radionicu u sklopu besplatnih kreativnih radionica Narodnog sveučilišta Dubrave (Zagreb),
evo i najava sa stranice NS Dubrave (klik):

travanj

A SADA! PRAZNICI!!! Budi dobar prema Zemlji

opis: radionice i kazališne predstave inspirirane zaštitom okoliša
termin: tijekom proljetnih školskih praznika
termin u 2010. godini: 6. – 10. travnja 2010. (uto,sri,čet,pet)
namjena: djeca i mladi

Svaki dan od utorka do petka od 10-13h je po nekoliko radionica, a origami radionice su sigurno u srijedu i petak Wink
Tko može, slobodno nek dovede djecu, nećake, unuke, njihove prijatelje itd., u 3 sata se svašta stigne izraditi, naučiti i odigrati Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 16:05
ovi tvoji radovi su me ostavili bez teksta. predivno. Blago mamici i bebici naravno
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 08:26
smile176 dužnost obavljena...
ajde dosta više s tim majstorica, već sam s Izzy imala raspravu oko toga koja je uključivala kremšnite LOL
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 22:36
Kami ajde molim te odi pogledaj u moju galeriju kak sam od prve napravila po tvojim dijagramima, znas da mi je bitno misljenje tebe kao origami majstora, vis ti bi mogla biti origami majstor ovog foruma :)
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2010 u 12:20
ovo je toliko slatko smile211
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 11:01
Kami svojom maštovitošću potiče natalitet u Hrvatskoj! LOL Draga, kad vidim ovako slatke stvari poželim da sam trudna! Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 20:21
preeeedivno,kao i uvijek draga!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 01:50
...draga Kami, proglašavam te najboljom, najmaštovitijom, najnježnijom darivateljicom budućih i mladih mama Awards...tvoje šlapice, kućice-kutijice, cvjetovi i leptireki, o anti-torti od pelena da i ne pričam, najoriginalniji su pokloni za bebe koje sam ikada vidjela... a duuugo pamtim...  bravoooo You%20Are%20The%20WomanYou%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 20:45
opet slatko, slatko...
i super ti je ovo: bebi za dobrodošlicu kući papučice u kućici. to su znači kućne papučice!Wink
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 07:40
Biljana59 i Linaaa: hvala puno Heart
Nego, za sve one koji su bili "protiv" trošenja torte, frendica je rekla da su ju baš jučer dokrajčili i cijela je smazana Thumbs%20Up to me baš razveselilo Approve
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 23:07
normalno ja uvijek kasnim ali svaka čast kaj ti sve ne buš napravila torta i sve je fenomenalno

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 19:53
Mene odusevljava tvoja vjestina rada sa papirom, mastovito, njezno, genijalno, prava si majstorica smile211smile73
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 16:30
Jednoj budućoj mami koja voli srca i leptiriće od srca je išao ovaj mali leptirasti poklon ...

Sa šlapicama imam problem što mi hrpa isprobanih vrsta papira jednostavno puca na vrhu
i najboljim izborom su se pokazali ovi 120gr sedefasti papiri (makar se i oni međusobno razlikuju)...
Kako ovaj poklon ionako dajem kao dobrošlicu bebi doma, ovaj put sam šlapice spremila u kućicu :)

Bodi-benkica nije stala u kućicu pa je morala biti zamotana posebno, drugi put ću veću kućicu sagraditi...
A otkud su doletjeli leptirići? Sa jednog kataloga slikovnica... Često pokupim neki promotivni materijal ako mi se učini zgodan za reciklirati,
a to mi se nerijetko pokaže boljim rješenjem, nego neki kupovni papiri...

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 10:06
proljeće: hvala, čim sam to vidjela na webu, jedva sam čekala kad ću prvu napraviti Big%20smile
jedva čekam prigodu za sljedeću, bit će muška (bar su tako frendovima rekli Tongue)...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 10:05
proljeće: hvala, čim sam to vidjela na webu, jedva sam čekala kad ću prvu napraviti Big%20smile
jedva čekam prigodu za sljedeću, bit će muška (bar su tako frendovima rekli Tongue)...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 09:56
Kami ovo je ludilo!!!

Kao prvo ideja je fenomenalna, a izrada još fenomenalnija.

Bravo!!!Thumbs%20Up
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:38
Tija: hvala Big%20smile da frkala, rolala min. 78 puta i još presavijala puno više puta...
bit će origami stvarčica, ali malo sam ga općenito pretjerala s izvedbom nekoliko stvari odjednom u fazama Tongue
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 12:30
Da "frkala" ...... "torta" je super, em što dobro izgleda em je vrlo korisna ....oduševljena sam, skoro toliko da poželim dobiti ju na poklon, ali .....
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 14:05
monna-01: molim, možda nekom pomogne pa neka ga...
Izzy: nice, možda sad netko bude potaknut staviti nešto novo Smile
miki i maslacak7: hvala vam puno na lijepim komentarima Big%20smile
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2010 u 23:44
super je...vec sam ovakve torte vidala al tvoje odisu bas veselim bojama i razigranoscu...bas si genijalac...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,205 sekundi.