kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bubi12: hvala puno
![]() još sam neke stvarčice radila za poklon i čestitku i dekoraciju za jedne krstitke, ali to ću staviti kad već stignem... Opet držim dječju origami radionicu u sklopu besplatnih kreativnih radionica Narodnog sveučilišta Dubrave (Zagreb), evo i najava sa stranice NS Dubrave (klik): travanj A SADA! PRAZNICI!!! Budi dobar prema Zemlji opis: radionice i kazališne predstave inspirirane zaštitom okoliša ![]() Tko može, slobodno nek dovede djecu, nećake, unuke, njihove prijatelje itd., u 3 sata se svašta stigne izraditi, naučiti i odigrati ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
ovi tvoji radovi su me ostavili bez teksta. predivno. Blago mamici i bebici naravno
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ajde dosta više s tim majstorica, već sam s Izzy imala raspravu oko toga koja je uključivala kremšnite ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Kami ajde molim te odi pogledaj u moju galeriju kak sam od prve napravila po tvojim dijagramima, znas da mi je bitno misljenje tebe kao origami majstora, vis ti bi mogla biti origami majstor ovog foruma :)
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovo je toliko slatko
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kami svojom maštovitošću potiče natalitet u Hrvatskoj!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
preeeedivno,kao i uvijek draga!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
opet slatko, slatko...
i super ti je ovo: bebi za dobrodošlicu kući papučice u kućici. to su znači kućne papučice!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana59 i Linaaa: hvala puno
![]() Nego, za sve one koji su bili "protiv" trošenja torte, frendica je rekla da su ju baš jučer dokrajčili i cijela je smazana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
normalno ja uvijek kasnim ali svaka čast kaj ti sve ne buš napravila torta i sve je fenomenalno
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Mene odusevljava tvoja vjestina rada sa papirom, mastovito, njezno, genijalno, prava si majstorica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jednoj budućoj mami koja voli srca i leptiriće od srca je išao ovaj mali leptirasti poklon ...
![]() Sa šlapicama imam problem što mi hrpa isprobanih vrsta papira jednostavno puca na vrhu i najboljim izborom su se pokazali ovi 120gr sedefasti papiri (makar se i oni međusobno razlikuju)... Kako ovaj poklon ionako dajem kao dobrošlicu bebi doma, ovaj put sam šlapice spremila u kućicu :) ![]() Bodi-benkica nije stala u kućicu pa je morala biti zamotana posebno, drugi put ću veću kućicu sagraditi... A otkud su doletjeli leptirići? Sa jednog kataloga slikovnica... Često pokupim neki promotivni materijal ako mi se učini zgodan za reciklirati, a to mi se nerijetko pokaže boljim rješenjem, nego neki kupovni papiri... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće: hvala, čim sam to vidjela na webu, jedva sam čekala kad ću prvu napraviti
![]() jedva čekam prigodu za sljedeću, bit će muška (bar su tako frendovima rekli ![]() |
|
![]() |
|
proljeće: hvala, čim sam to vidjela na webu, jedva sam čekala kad ću prvu napraviti
![]() jedva čekam prigodu za sljedeću, bit će muška (bar su tako frendovima rekli ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kami ovo je ludilo!!!
Kao prvo ideja je fenomenalna, a izrada još fenomenalnija.
Bravo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija: hvala
![]() bit će origami stvarčica, ali malo sam ga općenito pretjerala s izvedbom nekoliko stvari odjednom u fazama ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da "frkala" ...... "torta" je super, em što dobro izgleda em je vrlo korisna ....oduševljena sam, skoro toliko da poželim dobiti ju na poklon, ali .....
|
|
![]() |
|
monna-01: molim, možda nekom pomogne pa neka ga...
Izzy: nice, možda sad netko bude potaknut staviti nešto novo ![]() miki i maslacak7: hvala vam puno na lijepim komentarima ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
super je...vec sam ovakve torte vidala al tvoje odisu bas veselim bojama i razigranoscu...bas si genijalac...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |