moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Woow ovdje me stvarno dugo nije bilo..predivne zvončike, proljetnice a najljepši su mi mini irisi..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa Mahonija je predivna-svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pa ja sad vidim da i ja imam mahoniu. I da sam ju na krivo mjesto zasadila (pokraj bambusa) jer nisam znala uopće kakva je to grančica i samo sam ju piknula. Ove godine neka bude tamo, a iduće ju selim na slobodniji prostor!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Lantana,reži je.
Kupila ja,davnih dana,cotoneaster.Svi pričaju kako to brzo raste,kako se širi,kod mene ništa.2 godine on se skoro pomaknuo nije.Onda me netko tražio pelcer i ja od te male jadne sirotice odrežem 4-5 grančica(sva je mala bila pa nisam neku veliku ni mogla te sam vrhove porezala).Nakon 2-3mjeseca,krenula ona i rasla ko luda.Sad je režem jer bi već kuću obrasla.
Rosa,evo ovo je doslovno u roku 2-3 dana niknulo i procvalo.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Veća je tvoja jednogodišnja mahonia nego moja od 5-6 godina
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Wow koje li ljepote kao da nas djele milje, a ne nekoliko kilometara kod tebe sve tako šareno i veselo a kod mene jos ni traga kojemu cvijeticu osim jaglaca al nadam se da ce ubrzo .
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo,Lantana,mahonija.
Mala,ta je godinu dana tu
![]() velika...uh ne znam,nekih 8-9godina no režem je.I po širini i visini.
![]() i usput...mini narcise
![]() i definitivno iris...rascvao se
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Uskoro će bit lijepo prošetati i popiti kavicu, samo da se još malo sve rascvjeta.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Korijenko,jetrenka je ona tzv"vulgaris"davnih dana dopremljena iz šume pa sam je od mame onda selila tu,kod sebe.To je mali niski ,proljetni,grmić.
Eeee da mahonia
![]() Tu sam posadila jednu grančicu i od nje neku "stablašicu"malu radim a ova malecka je sama, ispod nje, niknula.
Bum danas uslikala staru.Hmmm..mislim si koliko sporo raste!!?
Meni se čini da dosta brzo raste,možda zato jer joj nedam da raste,orezujem je.E tek onda raste.Probaj ti svoju,možda se i tebi tvoja zainati pa krene rasti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Au koliko slika
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mala biljka koju ee ne možeš sjetiti je mahonia, a ja sam otkrila još jednu za mene novu biljku koja mi se jaaakooo sviđa - jetrenka. Šta je ona ko mali žbunić ili ko pokrivačica tla....krasna je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Upravo je nevjerovatno kako te biljčice odmah nakon snijega krenu velikom brzinom i odmah cvjetaju.
A zvončikama je očito ljepše pod snijegom, nego kod mene na buri |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
čuj draga...teško budu narasle velike kada se stalno čerupaju
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
![]() Konte,gledam i ja no jadne su.Mislila sam da će se one brže razrasti.Sad će 2godine a ono skoro ništa.Jedna mi je velika i nju sam već čerupala i opet je veća od ostalih.A sve imaju iste uvjete.
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ima tu svašta, ima bome
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljetni kolaž!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super su heuchere
![]() ![]() (baš gledam pod lišće jel imaju mlade ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasne proljetnice a ima tu i lijepih zvončika
![]() |
|
![]() |
|
Dok ovi gore ne krenu,vesele me rane proljetnice...
jetrenka
![]() jaglaci
![]() dok ovako cvate onda je"cica-maca"
![]() šafrančeki
![]() ![]() i procijepak
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |