Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 133> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma hajde i te cvijetiće će mo već doćekati -a i ovo što za sad imaš nemam riječi svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala Lora
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
rosa ja sam ih kupila 8 kom,(grmolike,penjačice i pokrivačice tla)u crvenoj žutoj,marelica,lila boji i ja se jako veselim da ih vidim
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
vrt ti je prekrasan, baš mi se svidja ovako zelen
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Kak sam znala i ja sam ih kupila kod njih 16 kom i jednu stablasicu i bas sam ih danas gledala sve pustaju listice iako sam bila malo skepticna jer su bile pod velikimmm snijegom al se fantasticno drze i moram reci da sam jakooo zadovoljna jos samo da procvatu jedva cekam.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
aha..jako sam zadovoljna sa isporučenim ružama,neznam kako će se ponašati kod mene al sadnice koje su stigle su bile u izvrsnom stanju krupne i to po minimalno tri grane obrezane spremne za sadnju.Ja več imam njihovu sitno roza penjačicu cvate nažalost samo jedamput u 6mj al je divna pa se nadam da će i noviteti se prilagoditi..vidim da su sve pustile pupove pa su se valjda onda i primile ipak su preživile zimu,nadam se da ćemo uspijeti svi guštati u njihovom cvijeću
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Wow fantasticne su ti slikice posebno ona sa zumbulima .Nego ostalo mi oko na onoj jesenas kupljenoj ruzi tj.etiketi jel mozda od Viraga
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a je niho zeleno je al nema tako cveteka koliko bi trebalo puži i gusjenice su sve poždrali vrazi ih izili,a čak i od karanfila nešto nagriza pupove jedino šta niko ne klopa je bršljan..htjela sam vam uslikati u visećim košarama zvonastu kalanhou al stalno puše pa ti cvijeteki trepere pa nikako uslikat..no budem..hvala curke na posijeti za mjesec dana bude cveteka ko u priči
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Aaaa, nisam ni vidjela da ti se vrt budi. Kako lijepo. Kod tebe djetelna cvate moja tek proviruje. A lavande su ti
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jednostavno nemam riječi šta bi rekla --------sve mi je predivno -valjda sam sita snijega pa mi svako zelenilo izgleda prelijepo ali tvoje me sve oduševilo.......svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lantana ovo je već druga peka koju su mi gosti strgali,mislim da ipak trebam im ponuditi limenu ne kuže da se crijep more strgat...malo mi je ža jer sam ih ja napravila al eto sve ima svoju pouku.."ne daj žvaku seljaku"..no barem je sukulentićima tu super..
Otok hvala ti to dobro primjećuješ pa kod mene sve je sad zeleno ni trc baš od nekog cvijeća..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa baš ti je sve krasno, raste, niče, zeleni se, šareni se .....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sukulenti u peki, super ideja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala smrčko ja se trudim iz kamenjara neš napravit da je lipo i meni ljudima koji se kod mene odmaraju
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, sve uredno i lijepo iskombinirano.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala baka al eto kod mene ima dosta ovih zelenih biljaka poslije će biti i cveteka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |