Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 21:37
ma hajde i te cvijetiće će mo već doćekati -a i ovo što za sad imaš nemam riječi svaka čast
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 21:27
hvala Lora 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 21:27
rosa ja sam ih kupila 8 kom,(grmolike,penjačice i pokrivačice tla)u crvenoj žutoj,marelica,lila boji i ja se jako veselim da ih vidim
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 20:16
vrt ti je prekrasan, baš mi se svidja ovako zelenClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:43
Kak sam znala i ja sam ih kupila kod njih 16 kom i jednu stablasicu i bas sam ih danas gledala sve pustaju listice iako sam bila malo skepticna jer su bile pod velikimmm snijegom al se fantasticno drze i moram reci da sam jakooo zadovoljna jos samo da procvatu jedva cekam.
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:37
aha..jako sam zadovoljna sa isporučenim ružama,neznam kako će se ponašati kod mene al sadnice koje su stigle su bile u izvrsnom stanju krupne i to po minimalno tri grane obrezane spremne za sadnju.Ja več imam njihovu sitno roza penjačicu cvate nažalost samo jedamput u 6mj al je divna pa se nadam da će i noviteti se prilagoditi..vidim da su sve pustile pupove pa su se valjda onda i primile ipak su preživile zimu,nadam se da ćemo uspijeti svi guštati u njihovom cvijeću
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:31
Wow fantasticne su ti slikice posebno ona sa zumbulima .Nego ostalo mi oko na onoj jesenas kupljenoj ruzi tj.etiketi jel mozda od Viraga
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 19:10
a je niho zeleno je al nema tako cveteka koliko bi trebalo puži i gusjenice su sve poždrali vrazi ih izili,a čak i od karanfila nešto nagriza pupove  jedino šta niko ne klopa je bršljan..htjela sam vam uslikati u visećim košarama zvonastu kalanhou al stalno puše pa ti cvijeteki trepere pa nikako uslikat..no budem..hvala curke na posijeti za mjesec dana bude cveteka ko u priči
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 18:59
Aaaa, nisam ni vidjela da ti se vrt budi. Kako lijepo. Kod tebe djetelna cvate moja tek proviruje. A lavande su ti Thumbs%20Up
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 18:40
Jednostavno nemam riječi šta bi rekla --------sve mi je predivno -valjda sam sita snijega pa mi svako zelenilo izgleda prelijepo ali tvoje me sve oduševilo.......svaka čast smile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 08:45
Lantana ovo je već druga peka koju su mi gosti strgali,mislim da ipak trebam im ponuditi limenu ne kuže da se crijep more strgat...malo mi je ža jer sam ih ja napravila al eto sve ima svoju pouku.."ne daj žvaku seljaku"..no barem je sukulentićima tu super..
Otok hvala ti to dobro primjećuješ pa kod mene sve je sad zeleno ni trc baš od nekog cvijeća.. 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 21:40
Pa baš ti je sve krasno, raste, niče, zeleni se, šareni se .....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 21:05
Sukulenti u peki, super ideja smile120
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:15
i još mrvicu sukulentića posađenih u puknutu glinenu peku LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:10
tulipančići polako izlaze na sve strane
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:06
hvala smrčko ja se trudim iz kamenjara neš napravit da je lipo i meni ljudima koji se kod mene odmarajuBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:05
jedna od mojih velikih terešpanja koje su bile ispod balkona pa ih kiša nije močila..dakle bolje suho nego mokro..sad izgleda jadno ali već je počela tjerati mlade u pazušcima
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 20:02
Predivno, sve uredno i lijepo iskombinirano.smilie_ga_022.gif
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 19:59
hvala baka al eto kod mene ima dosta ovih zelenih biljaka poslije će biti i cveteka
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2010 u 19:55
draga Lantana vidiš tvoja-moja aloica je sasvim ok Big%20smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,715 sekundi.