OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerberi su uzgojeni u stakleniku, ali sada su vani i susjedini i moji. Ovo nisu oni veliki na dugačkim stapkama za bukete, nego mali i niski.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Samo sam jednom, davno vidjela u susjedstvu gerbere koji su par godina rasli u zemlji i cvali par godina. Mislila sam da su i ovi isto tako prezimili.
Svejedno su predivni.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa mogu reći da mi se mali gerberi puno više sviđaju ovako u zemlji!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivne novice, i ja imam jednu dobru susjedu jocker.....uvijek nešto trampimo ili sadimo skupa
![]() Ne znam koja je tajna u gerberima ali moje iskustvo je negativno sa mini gerberima. Dva puta sam ih dobila, jednog kupila i svi su mi otišli a jednog velikog kojeg sam davno kupila cvao mi je skoro godinu dana bio je predivan......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Otok predivni su ti gerberi a ovaj senecio , moj savjet zalijevaj svaki dan pomalo, ja sam kasno skužila što mu treba, nisam ga zalijevala baš svaki dan i cvijetni pupovi su mu se posušili (bar su meni tako rekli da je zbog toga) a to je njegov kraj kako mi se čini, kad ocvate ugiba
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo, ovo sam jučer posadila
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Auuu, krasno, ovakav pakujac još nisam vidjela..... to je gomolj pa će već ove godine cvjetat
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo Otok, lijepe sadnice, nema šta! Veronika "Blauriesin" je jako lijepa i cvijet joj je intenzivno plav, bit će ti zaista ukras vrta. A tek pakujac!
![]() |
|
![]() |
|
Ma nemate pojma kako sam bila sretna kad sam to pronašla u trgovini, kod nas baš nema velikog izbora lukovica i gomolja, sve je doslovce razgrabljeno
|
|
![]() |
|
Ti znaš da uvijek imaš nas rječke jockere pa lijepo piši i naruči a mi ćemo poslat
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bože koji izbor, samo nemoj reči da je to bilo u Konzumu. Meni je ipak Veronika "Blauriesin" naj...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Nije u Konzumu, u jednom drugom diskontu, koji tek povremeno ima nešto od cvijeća (to je diskont od firme u kojoj radim i onda ih ja svako malo nagovaram da nešto nabave, još kad bi mi dali i da izaberem što imali bi puno veći promet)
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Otok, zaista predivno.Aquiulegia mi je posebna
![]() ![]() Plavu tradescantiu imam ti ja već par godina.Zašto nisi rekla, poslala bi ti gotovu biljčicu.
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Super "ulov", divan vrt, divne biljke, divno kamenje.......
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivni su ti gerberi i papučice..a bome i ove posađene biljkice su prekrasne
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prođete li od početka otoka do kraja to vam je sve od naše Otok, jer toliko mjesta za posadit to sve cvijeće....
Majstorice sigurno si kupila bar dio od Malog do tvoj Velog lošinja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Vidjet ćeš Triša kad dođeš da nije ni veliko ni tako prelijepo, samo je natrpano. A kupovina mi ne pada na pamet, da bar ovo što je moje uredim kako treba. Jučer sam sto puta bila iz donjeg u gornji vrt, pa svaki put 14 stepenica .......
|
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Kako je to sve lijepo.kad bih ja barem imala dobre susjede a ne skrtice sve čuvaju a kad treba onda uredno dolaze k meni.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 143144145146147 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |