Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ovo je nešto izmišljeno,predobro!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
genijalana ideja i super napravljeno......bravo djevojčice
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Mare-nostrum baš me razveselilo ovo tvoje bravo djevojčice hvala ti puno
Hvala curke evo jedne koja mi se čak sviđa i baš mi je fora prvo sam salvetu stavila, pa sam zaljepila gipsana lica zena, pa sam isheklala satensku trakicu u lanac i naljepila oko jajeta, pa napravila omču za objesiti i na kraju naljepila perje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
evo i od mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Svaka čast na novoj ideji.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Baš me briga što ovo radim bez najave, ali samo želim informirati sve da su Linine pisanice nominirane na hobby chic blogu
na Uskršnjem natječaju za najljepšu pisanicu pa svi koji žele glasovati, to mogu učiniti ovdje > http://hobbychic.blogspot.com/2005/03/natjecaj-za-najljepsu-pisanicu-2010.html Linaaa, ne možeš se sakriti, samo da je moving ![]() Volim netipične izvedbe pa su mi ove tvoje venecijanske pisanice totalno chic ![]() ![]() možda eventualno kad bi nabacila neku charleston haljinicu ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hvala svima, pogotovo na djevojčice ah kak slatko budete me razmazile :)
Kami: hvala na obavjesti ja sam poslala mail tei da me nominira ali sam saznala tek vidjevši tvoj post, pakaj bi ja da nema tebe hvala svima i molim vas lijepo glasajte za mene na http://hobbychic.blogspot.com/2005/03/natjecaj-za-najljepsu-pisanicu-2010.html |
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
stvarno su posebne i dobile su moj glas
![]() |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Bravo! Svaka čast! Glasala! Nadam se da ćeš pobijediti!
![]() |
|
![]() |
|
hvala Izzy
hvala mrvica |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i moj glas si dobila i to skroz zasluženo! navijam za tebe |
|
![]() |
|
Hvala anastazija
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala mare-nostrum
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jeeeeeeeee vodis na natjecaju,naravno da sam glasala..jajca su originalna,genijalna ideja sa maskicom
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
pridružila se i ja glasom za tvoje predivne radove
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Prekrasna pisanica naravno da sam glasala
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Linaaa, pisanice su preprekrasne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Uspjeh danas mi nije slika bjezala, pa sam glasala, bravo za tebe, vodis,ali su pisanice ideja.Super su-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |