Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - renn
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

renn

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
Korisnik
Poruka
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 14:24
koje obilje radova smile141fini komplet sa lavandom
a moje Heart je osvojila kutijica sa božurima i ogledalo koje ima jedinstven okvir koji mi je predobarrrrrrrrrrr (di ga samo nađe )
uz pohvale za sve radove idu i želje za što skoriji oporavak smile99
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 14:36
smile227kako si ti bila marljiva, obilje svega, sve mi se dopada smile141smile73 ozdravi sto prije
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 14:39
Još jednom prekrasno smile227za sve radove i cijelu galeriju Clap
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 16:12
Originalno poslano od člana renn renn napisao:

polica "za šta očeš"

ja ne  mogu vjerovatismile181 imam i ja takvu policu "za šta očeš" samo je moja još u prvobitnom stanju.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 16:43
Ti si stavila toliko lijepih radova kao da si dobila treću ruku. Stvarno si bila vrijedna. Meni osobno se najviše sviđa komplet s cvijećem - mislim da su božuri i kutija s ljuljačkom (ma gdje si samo našla ovako lijepu salvetu, ja sam neizlječiva romantičarka)Winksmile73
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 19:54
divni i romanticni,to su tvoji radovismile141smile89
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:26
Ti si se pošteno naradila izgleda. Tacne i sve kutije zaista su predivne, baš po mom ukusu, pa ogledalo koje je jako neobično (bar meni)lijepo i ukusno napravljeno, polica za šta oćeš mi sjela posebno zbog jednostavnosti...a one dvije radišne curice-preslatke su za oči s onim leptirićima,ta sličica mi je za 5+, kao i ostali radovi. Zaista si sve odlično napravila!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 21:15
Uuuuu, polica i ogledalo su mi zakon! Baš onako pravo starinski komadi i super si ih uredila! Čuvaj ruku i brzo nam ozdravi! smile188
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:28
Puno prekrasnih radova...ova polica je jednostavno za 10Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 11:29
sve je divno, ne znam šta bi izdvojila!
ANĐELKA
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:40
Dugo te nema a onda se pojaviš sa puuuuuunooo predivnih radova. Ne znam što mi je lipše (mislim na radove) smile55
Želim ti brz oporavak Smile
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:47
drage moje tete-salvete, puno vam hvala na posjeti i lipim komentarima!smile95
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 18:32
joj one kutje sa cvijećem i ljuljačkom su predive, na koji način dobiješ tako divne boje iloi je to cijela salveta. ponovo i ponovo se vraćam i gledam te kutijesmile58
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:37
 Shocked Faint Faint ...nevjerojatno... gledam, čitam, vraćam se...prije svega žao mi je da si sredila ruku, čuvaj se, želim ti da što prije opet možeš mackati ... jer što su ti ovi posljednji radovi pre-pre-predobriiii Shocked... oduševio me komplet kutijica+tacna s božurima, iz svake pore izbija nježnost i delikatnost motiva... a tek jedinstveno ogledalo s diskretnim dodirom lavande i ova super zgodna poličica za sve, ovakvih bi bar jedno 10 trebala s obzirom da mjesta u stanu još jedino imam po zidovima Wink LOL

edit: skoro sam zaboravila, ona prva tura s lavanda kompletom (očito nas obje obuzela ta kraljica mirisa Wink), nevjerojatno savršen komplet s motivom farme, bez ijedne faldice koliko moje oko može vidjeti,  i posebice kutija poput knjige koja mi je izvanredno dobra... zaslužuju najmanje bar diplomu...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 00:52
Drage moje, puno vam hvala. Moram poslikati još toga, pa ću "prijaviti ispit".
Kad već ne mogu mackat, bar da stavim staro...smile78
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 15:41
evo još...

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 16:07

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 17:24
Preslatke su ,ona s onim cvijetom,šablonom je posebno dobra!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 20:39
uuuuuu, dobre su ti kutijice smile91 moj favorit je ona prva
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 20:45
kutijice su savršene al  ova zadnja smile93
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.