kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 80> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Kaćo, moj naklon! Majstorski odrađeno! Mislim da bi stvarno mogla pokrenuti neku radionicu. Itekako bi bilo zainteresiranih.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Preeeeeedivno, priiiiiiilipo!!!
![]() Kačo i ja želim u tvoju školu!!! Otvaraj ženo tečaj, ima nas, kandidata! |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kakva se to škola spominje i ja bi u školu |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
File ajde da je nagovorimo da otvori skolu evo na telki je o poduzetinckim poslovima, hajde aco, otvaraj skolu za dekupaz. Ja dolazim prva. Ustvari je to neko otvaranje obrta, Kaco interesiraj se i kreni.Ja cu i Mare nagovoriti.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Nježno,lepršavo i profinjeno....super radovi
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Jednostavo profinjeno, otmjeno, savršeno i šta uopće reći o ovakvim radovima , stati i samo gledati bez iti jedne rijeći da ne naruše ovaj sklad i smirenost, ljepotu.....
savršenstvo ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kaćo ovo je čisto savršenstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
draga Kaća, ovaj tvoj plavi komplet me oborio s nogu! Predivan je! Reci molim te jel to salveta ili print?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne mogu biliviti da si jučer stavila novi rad a da si danas na drugoj strani
![]() ![]() prekrasan komplet,divan motiv........o izradi ne treba ni riječ reći,perfektno
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Presavršeno.Stalno se divim i tom špricanju.Probala.Nije mi ispalo baš dobro.Molim detaljnije objašnjenje postupka.Hvala.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...jednostavno i jako lijepo!!!
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
uh, uh
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Mislim da sve već rečeno!
Pridružujem se u čestitkama za prediva rad. Moj naklon. ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma ljubin vas sve redom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaboravila sam vam(za one koji ne znaju) rec da su u megacolor stigle kutijice..ove ko u mene sa ovalnim poklopcem,nasa draga proljece ![]() anđelka rizin papir je na tacni i kutijici ![]() marenostrum sa strane je sablonica sa ruzicom,sa svih strana sam ih nakeljila jednu do druge..i ako sam igdje pretjerala sa sablonama onda sam na ovoj tacni..a pricam sinoc sa maredelmare i spomenem sablone unutar tacne,a ona se cudi da di su ![]() ![]() ![]() hvala vam svima od srca ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
koliko god pazim da ne preskocim neko od pitanja,eto desi se ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
e govori o samopouzdanju, jer ga ti imas, i imas volje i volis i ljuce i rad, hajde kreni u nesto, ja ne mogu jer nisam ti ni za mali prst, a ne mogu niti zbog MM i da imam znanja. Moj glas imas.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ponavljaj svake minute po pedeset puta : ZNAM, HOĆU, MOGU i to nekoliko dana i još uz to pjevaj VIRUJEN U SE....
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() .... dalje, da ne dociram, potpisujem zadnji post od Gogs, mislim da si itekako zrela za držati radionice, školicu, tečajeve... kakogod to nazvali, znanja imaš za izvoz, a samopouzdanje će doći samo po sebi već nakon prve radionice... blagoslovljena si talentom i trebaš to uzeti kao dar s neba, sebi i drugima na korist i radost... jer ti si jednostavno
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Bravo Primaveraa dobro da me podrzavas, navijaj kao i ja.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
neznam što da ti kažem osim da sam .... ODUŠEVLJENA... starinsko, plavo... moja dobitna kombinacija... i nadasve.. ROMANTIČNO...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |