moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
file ja bi na cvijetnom napravila raspucavanje,sa tamnom bojom u podlozi..a bice si ti vec prebojala pa bezveze i govorin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
fileeeeeee!!!!! Pun ti je inbox
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
maredelmare praznim ga |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
ren
![]() ![]() a sad ću vam pokazati i mog slona koji se eto pošto dolazi uskrs kod mene ugnijezdio na tanjurić ,bilo me strah staviti ga na jaje ,računam težak je puknut će mi jaje a kao što vidite jajce je na kraju opet posuto onim sitnim perlicama ,sviđaju mi se te perlice na jajcima daju im neki poseban zamagljen sjaj
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Nisam još radila sa perlicama ali izgledaju super na pisanici...morat ću probati a što se tiče slona..jedna kolegica mi je rekla da kad je slonova guza okrenuta prema vratima ..prijateli ulaze u kuću ...a kad je slon okrenut surlom prema vratima...prijatelji izlaze....(mislim na figuricu naravno) hihihi
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ajoj File,kastrirala si slona,jadnik!A jesmo majstorice,mjenjamo glave, kastriramo,ma nek se svi naši kirurzi sakriju!Zekim,zekim!PREKRASAN TANJUR ,A JAJE -LUDILO!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ovaj kompletić je super! Perlice su se prekrasno uklopile i daju pisanici poseban štih!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
svi jašu na slonovima ovih dana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Počela invazija slonova |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
a ne zamjeri,zna se da ja niš ne vidim bez naočala
![]() i čestitam na 500 postova
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
obozavam slonice,a ovaj u ovim bojama prekrasan,sve +5
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
super ti je slonic,a perlice daju bas posebno lijep efekt
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovaj slon paše na štogod ga stavit-na pijate, kutije, tegle,...ma svugdi! Al, ova "smrznuta" jaja su mi super izum!Pogodak u prazno-ma mislim onu srednju, alkarsku rupu, ona je prazna zar ne?! Ajd, šala-mala, jaje mi je zakon!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare drugi put kad budeš kupovala etui kupi i naočale
![]() kaćo
![]() primavera moja šta možeš ništa više nije ko šta je nekad bilo pa se eto i mi prilagođavamo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
joj, kak ja volim ovog slončenka... jako lijep motiv... odličan rad...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
nakon uskrsnog ručka |
|
![]() |
|
File, kutije su ti zaista, al ono,ZAISTA prelijepe.
Naročitomi se svidila ona sa "šarenim", cveno, crno-krem uzorkom na poklopcu, paonda sa slovima K i R, onako nježna i profinjena. I sve ostale su super, a favorit koji mi je odmah upao u oko je ova bijela "dođite u Zlarin"-ma ta mi je genijalna, nemam riječi-savšena ideja i izvedba. Bravo, bravo! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |