Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj dekupaž
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj dekupaž

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 27>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:05
file ja bi na cvijetnom napravila raspucavanje,sa tamnom bojom u podlozi..a bice si ti vec prebojala pa bezveze i govorinWink..maslina kompletic divan,a bit ce i muzicki tanjur vjerujem,iako i ovako uopce nije lossmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 20:18
fileeeeeee!!!!! Pun ti je inbox
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 23:13

maredelmare praznim ga

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 08:24
ren smile78
kaćo majstorice pijati još čekaju preobražaj pa ću tvoj prijedlog uzeti u razmatranje i tebi smile78
a sad ću vam pokazati i mog slona koji se eto pošto dolazi uskrs kod mene ugnijezdio na tanjurić  ,bilo me strah staviti ga na jaje ,računam težak je puknut će mi jaje a kao što vidite jajce je na kraju opet posuto onim sitnim perlicama ,sviđaju mi se te perlice na jajcima daju im neki poseban zamagljen sjaj
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 09:03
Nisam još radila sa perlicama ali izgledaju super na pisanici...morat ću probati a što se tiče slona..jedna kolegica mi je rekla da kad je slonova guza okrenuta prema vratima ..prijateli ulaze u kuću ...a kad je slon okrenut surlom prema vratima...prijatelji izlaze....(mislim na figuricu naravno) hihihismile219
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 10:04
ajoj File,kastrirala si slona,jadnik!A jesmo majstorice,mjenjamo glave, kastriramo,ma nek se svi naši kirurzi sakriju!Zekim,zekim!PREKRASAN TANJUR ,A JAJE -LUDILO!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 11:27
ovaj kompletić je super! Perlice su se prekrasno uklopile i daju pisanici poseban štih!
ANĐELKA
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 12:54
smile141smile99
smile99
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:14
svi jašu na slonovima ovih danaLOLLOL..........jako volim ovu salvetu i super mi je slonić na svjetloj podlozi.........a za jaje si odlično iskoristila taj jedan "frčak"smile94
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 13:27

Počela invazija slonova LOL

Komplet sa maslinama je predivan.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 14:30
smile79svima vama koji ste mi došli u posjete i to još sa lijepim riječima a poneki i sa pregrštom cvijeća
mare -nisam tako škrtaWink ,nije jedna "frčka" nego dvije i par onih sitnih detalja ,izljepila sam ja jaje okolo nokolo LOL
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 14:34
a ne zamjeri,zna se da ja niš ne vidim bez naočalaCool........
i čestitam na 500 postovasmile73.....
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 15:08
obozavam slonice,a ovaj u ovim bojama prekrasan,sve +5smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:05
super ti je slonic,a perlice daju bas posebno lijep efektsmile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:21
...čestitke na prijeđenih prvih 500 smile99 i čestitke na odlično iskorištenoj salveti sa slonekom, koja mi je prelijepa... vremena se mijenjaju, nekad su pisanice nosili zekani i piceki a danas sloneki Elephant
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:48
Ovaj slon paše na štogod ga stavit-na pijate, kutije, tegle,...ma svugdi! Al, ova "smrznuta" jaja su mi super izum!Pogodak u prazno-ma mislim onu srednju, alkarsku rupu, ona je prazna zar ne?! Ajd, šala-mala, jaje mi je zakon!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:08
mare drugi put kad budeš kupovala etui kupi i naočale smile96i hvala na čestitki i cvijeću
kaćo smile78
primavera moja šta možeš ništa više nije ko šta je nekad bilo pa se eto i mi prilagođavamo
smile96maredelmare smile78za pogodak u prazno
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:05
joj, kak ja volim ovog slončenka... jako lijep motiv... odličan rad...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:44

nakon uskrsnog ručkasmile41me uhvatila fjaka smile49i dok sam  ja došla sebi prošlo bogme pola miseca pa sam se jutros morala dobro pomučiti da nađem svoju galeriju i pokažem vam par svojih kutija i prepustim se vašem strogom sudu s molbom da ne budete baš prestroge jer znate kako je ujutro treba vremena dok se ne razbudite tako i meni treba vremena da se ponovno malo uhodam

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 09:58
File, kutije su ti zaista, al ono,ZAISTA prelijepe.
Naročitomi se svidila ona sa "šarenim", cveno, crno-krem uzorkom na poklopcu, paonda sa slovima K i R, onako nježna i profinjena. I sve ostale su super, a favorit koji mi je odmah upao u oko je ova bijela "dođite u Zlarin"-ma ta mi je genijalna, nemam riječi-savšena ideja i izvedba.
Bravo, bravo!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.