Ponešto iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 21> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pUno krasnih stvari!
Cvijeće kod tebe cvjeta po ovoj zimi i snijegu,.............
pas na sličici je baš simpa.........
ovaj božićni kaktus ti je jako lijep!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve je predivno neznam šta da komentarišem-
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Božićni kaktus je predivan. A slika s pesonjom u snijegu...
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Stigoh i ja malo do kompjutera, pa da stavim nešto slika. Ima još i zimskih ugođaja (hvala Bogu, prošlo je).
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš su lijepe i ove sa snijegom iako znam da si sretna što ga ima samo na slikama.
A sad mi je jasno kako uspjevate slikati ptičice! |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Zimske slike su super ali ipak sva sreća pa je gotovo sa zimom..ptičica je baš super, a orhideja je baš lijepa..
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
a evo i novosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rotkvice
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau, izgleda da je sve niklo, bravo sretna ruka. Ostalo je u duhu proljeća, biti će sve ljepše, a tek kad se kleome rasvjetaju, bit će kao veliki pauci u tvom vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Svašta je niklo, bit će cvijeća, bravo
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pravi rasadnik, a kod mene je sve još u čarobnoj kutiji
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Nisam još slikala suncokrete bucke i vučike. Zapravo nikle su mi samo 2 vučike
![]() Što se tiče čarobne kutije i ja stalno gledam što ćemo slijedeće sijati. Nemam puno mjesta na prozoru, pa jedno po jedno.
Hvala što ste me posjetile i što me niste zaboravile.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Prvo želim svima sretan Uskrs. Kako nisam ništa radila, uzela sam malo fotić i napravila par snimaka.
Mini tulipani i narcise, pa malo anemone, presličice, sasa, čuvarkuća, karanfili.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ova dupla narcisa je toliko teška da stapka ju nemože držati.
![]() ![]() ![]() Krenuo je moj novi dupli zvončić
![]() Dragi moj skromni a preljepi plućnjak
![]() i na kraju moje rotkvice.
![]() Ima još toga, ali prazne su baterije u fotiću.
Vidimo se ...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Rasadnik, prekrasno cvijeće i super ideja sa plastičnim posudama i poklopcima kao mini rasadnik
![]() Ono što niče i nazivaš ga božur, čini mi se da sam dobila nešto slično i izgleda snažna biljka. Nemam pojma što je , a sad vidim da bi mogao biti božur. ![]() Gdje si nabavila one krasne batate ![]() |
|
![]() |
|
Smrčko hvala. Batate sam nabavila u jednoj Osječkoj vrtlariji. Za prvi put pokušala sam ih sačuvati za ovu godinu. Gomolje sam stavila u pijesak, a i par grana sam zabila u zemlju. Kako stvari stoje, primila se samo jedna grana, a gomolji doboro izgledaju. Nadam se da će se zeleniti i ove godine.
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasno ti je cvijece i bas mi je krasno bilo prosetati tuda.. doci cu ti opet jer jedva cekam sta si jos slikala...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hajde nešta opet postavi
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja cu opet svratiti
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo cvijetno i naravno da ću svratit
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve pupa ,cvijeta,klija bit ce prava mala cvijetna oaza
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |