Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 67>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 17:39
Procvjetalo i kod tebe i već je sve lijepo i šareno.

Ono što sam ti poslala  je felicija (ima sitne plave cvjetiće). Ona kod mene skoro uvijek cvjeta.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 19:07
Prekrasno je..pokloni su super, rascvjetano i divno..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:26
Ljepota nad ljepotom .
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 20:45
Draga Bergenija, kod tebe sam prvi put.Šetala tvojim vrtom od samog početka i ne mogu odlučiti što ljepše izgleda kuća ili okućnica.Prekrasno mi je sve Clap.Ajde da ipak nešto izdvojim Wink, one anđeoske trublje mi izgledaju nestvarno.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:45
krasni poklon, prekrasne fotke divnog cvijeća, ali ja sam fan tvojeg kamenjara i jedvam čekam da ga vidim.
lijepi pozdrav
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:57
Otok je stvarno srce uvijek nas nečim obraduje...
Eto vidiš stiglo proljeće i kod tebe i lijepih cvijetićaClapClap
A kako si vrijedna, već si i geranie presadila. Moji još čekajuLOL

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 07:53
kako je sve veselije
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:58
Svega lijepoga kod tebe, ali ovo mi je prekrasno!

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:07

Ima kod tebe već svega. Vidim da su ti girani (pelargonije) lijepo prolistali i imaju pravu boju. Oporavit će se oni super i ukrašavati opet tvoj balkon.

Slažem se s Cimi da je ona slika predivna iako mi je ona maslina pod snijegom bila posebna.

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 09:59
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Svega lijepoga kod tebe, ali ovo mi je prekrasno!

E točno tako sam i ja razmišljala kad sam vidjela ovu sliku.ClapClap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 11:07
Na ovoj slici se iza vidi dio kamenjara, ja gledam i gledam ali vidim samo lijepe biljkice, korova nema pa nema Wink

Ma znaš ča ako si ti viseće barbaroži stavila van ma znaš da ću ih i ja danas.... sve nešto čekan vikend a straše da će padat daž smile92
Bolje da bude ulika mokra nego pogača Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 15:48
Bergenija već je sve prekrasno, a kako će tek biti... Clap
Ove vaze si fantastično iskombinirala, tamni zumbul u žutoj, a svjetli u ljubičastoj tegli, fantastično...

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 16:34
E sad mi je već muka ! Spremim ti agapantus - ti ga kupiš, spremim ti krasulu rosulatu (valjda se tako zove), a tebi je pošalje Otok !
No, dobro je, važno da se fond povećava.
I samo da ti šapnem: Bolje da ti ja nisam slala crasulu jer je moja osnovna velika kao ova koju si dobila sa Lošinja.
Bravo Otok!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 21:29
Hvala, drage moje curke. Čovjeku je uvijek drago kad čuje pohvale za ono što radi......... a uvijek bi moglo bolje!
Slažem se s Trišom da su pokloni od naše OTOK jako bogati i lijepi!
OTOK - hvala na imenovanju biljčice, jel' to može van u kamenjar ili je to biše balkonska biljčica. A što ima plave cvjetiće- to je super!
Hvala i Stefkaji i Štefici i ivni kaoja je prvi put kod mene. a ja bezobrazna ni doma bila ni kavu joj skuhala! Obećajem - drugi put!
Gio - slažem se s  tobom da je sve veselije i mi se tako osjećamo...... danas sam cijelo popodne bila vani, čistila, presađivala i nema nikakvog umora.............
Retriver Sara - obećajem uskoro sličice kamenjara, kad ga malo sredim. Bude to ovaj vikend ak' ne bude kiše!
Lora - ja vrijedna...........malo morgen.............. ali svejedno hvala!
Baka, Cimi , mačak - i meni je ta maslina po guštu i ne bih voljela da joj se što ružnoga desi. Pazim i mazim i onu manju s druge strane iako priznajem da jako sporo raste................Budem stavila slikicu i nje!
Korijenko - ja sam svoje barbarože stavila van, pa kud puklo da puklo........... ako bude bilo i snijega i mraza ja ih više ne spremam.
Lantana - drago mi je da si iz zamijetila. Imamo iste gušte!
Hoya - ne brini što mi nisi poslala cvijeće, imam ja već nešto tvoje , irisi su provirili, siva puzava trava............... a bit će još toga što ću ja rezervirati u tvom vrtu!

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 21:45
Bergenija evo me malo kod tebe da provjerim kakva je cvjetna situacija....
Snijeg je otišao u nepovrat, a proljeće je stiglo...Predivna ti je kombinacija masline i proljetnog cvijeća...Kamenjar je super sa procvalim biljčicama...
Prozorska klupčica sa zumbulima je super ideja...smile169
sutra je novi dan
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 23:37
Draga moja šta bi rekla ali me baš najvieš oduševla ova prva slika -----prekrasno je
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 00:10
Maslina, cvijeće, kamen.
Kako lijepa slika.
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 00:26
Pregledao sam vaše fotografije i vidim da imate predivan vrt.Kamenjar vam je poseban.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 00:36
Pregledavala sam na naslovnici slike i vidjela,među novijima,neku tvoju,a tu ništaaaasmile60
Iako ne ostavljam ,uvijek,komentare,redovito ja virkam  i sad sam već pomalo nervozna...di su slikeeeeeNavijaNavija
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 09:06
Bergenija, meni je kod tebe sve po guštu!!! Uživala sam gledajući tvoj vrt.
Clap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3536373839 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.