Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 67> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Procvjetalo i kod tebe i već je sve lijepo i šareno.
Ono što sam ti poslala je felicija (ima sitne plave cvjetiće). Ona kod mene skoro uvijek cvjeta. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno je..pokloni su super, rascvjetano i divno..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ljepota nad ljepotom
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga Bergenija, kod tebe sam prvi put.Šetala tvojim vrtom od samog početka i ne mogu odlučiti što ljepše izgleda kuća ili okućnica.Prekrasno mi je sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Otok je stvarno srce uvijek nas nečim obraduje...
Eto vidiš stiglo proljeće i kod tebe i lijepih cvijetića
![]() ![]() A kako si vrijedna, već si i geranie presadila. Moji još čekaju
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je sve veselije
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ima kod tebe već svega. Vidim da su ti girani (pelargonije) lijepo prolistali i imaju pravu boju. Oporavit će se oni super i ukrašavati opet tvoj balkon. Slažem se s Cimi da je ona slika predivna iako mi je ona maslina pod snijegom bila posebna. |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Na ovoj slici se iza vidi dio kamenjara, ja gledam i gledam ali vidim samo lijepe biljkice, korova nema pa nema
![]() Ma znaš ča ako si ti viseće barbaroži stavila van ma znaš da ću ih i ja danas.... sve nešto čekan vikend a straše da će padat daž
![]() Bolje da bude ulika mokra nego pogača
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
E sad mi je već muka ! Spremim ti agapantus - ti ga kupiš, spremim ti krasulu rosulatu (valjda se tako zove), a tebi je pošalje Otok !
No, dobro je, važno da se fond povećava.
I samo da ti šapnem: Bolje da ti ja nisam slala crasulu jer je moja osnovna velika kao ova koju si dobila sa Lošinja.
Bravo Otok!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala, drage moje curke. Čovjeku je uvijek drago kad čuje pohvale za ono što radi......... a uvijek bi moglo bolje!
Slažem se s Trišom da su pokloni od naše OTOK jako bogati i lijepi!
OTOK - hvala na imenovanju biljčice, jel' to može van u kamenjar ili je to biše balkonska biljčica. A što ima plave cvjetiće- to je super!
Hvala i Stefkaji i Štefici i ivni kaoja je prvi put kod mene. a ja bezobrazna ni doma bila ni kavu joj skuhala! Obećajem - drugi put!
Gio - slažem se s tobom da je sve veselije i mi se tako osjećamo...... danas sam cijelo popodne bila vani, čistila, presađivala i nema nikakvog umora.............
Retriver Sara - obećajem uskoro sličice kamenjara, kad ga malo sredim. Bude to ovaj vikend ak' ne bude kiše!
Lora - ja vrijedna...........malo morgen.............. ali svejedno hvala!
Baka, Cimi , mačak - i meni je ta maslina po guštu i ne bih voljela da joj se što ružnoga desi. Pazim i mazim i onu manju s druge strane iako priznajem da jako sporo raste................Budem stavila slikicu i nje!
Korijenko - ja sam svoje barbarože stavila van, pa kud puklo da puklo........... ako bude bilo i snijega i mraza ja ih više ne spremam.
Lantana - drago mi je da si iz zamijetila. Imamo iste gušte!
Hoya - ne brini što mi nisi poslala cvijeće, imam ja već nešto tvoje , irisi su provirili, siva puzava trava............... a bit će još toga što ću ja rezervirati u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Bergenija evo me malo kod tebe da provjerim kakva je cvjetna situacija....
Snijeg je otišao u nepovrat, a proljeće je stiglo...Predivna ti je kombinacija masline i proljetnog cvijeća...Kamenjar je super sa procvalim biljčicama...
Prozorska klupčica sa zumbulima je super ideja...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga moja šta bi rekla ali me baš najvieš oduševla ova prva slika -----prekrasno je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Maslina, cvijeće, kamen.
Kako lijepa slika. |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Pregledao sam vaše fotografije i vidim da imate predivan vrt.Kamenjar vam je poseban.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bergenija, meni je kod tebe sve po guštu!!! Uživala sam gledajući tvoj vrt.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |