Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 133> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma samo da znaš kad sve procvijeta -tu sam draga .u najboljem tijeku sezone -----
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hvala curke večeras nove slikice kad Lave od spat a ja u život na kompić hehe
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su ti ove slike, baš ti je sve lijepo naraslo i procvjetalo
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Duda ma baš san guštala šetat tvojin vrt. Za ime svita - puno je lipo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne znam da li lijepo slikaš ili tvoje cvijeće ima tako intenzivnu boju, ali da je zdravo i lijepo ... što jest - jest!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Duda vidiš da si prerano govorila da je otišlo ovu zimu, samo nije bilo sunca i sad sve proviruje. Sjećam se od lani one velike verbene
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ma kod tebe vec pravo proljece sve je u cvatu |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajme kako ti je već sve šareno, koje boje...... i mene su zadivili šatirani narcisi. Kod tebe prava uživancija Ja sam pred cca 15 dana posijala grčki oleander, da li ti znaš kako dugo mu treba da nikne??
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ona šatirana narcisa ti je predivna
![]() A i sve drugo,ma savršenstvo!!! |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
WOW zar je već verbena vani onako lijepo procvjetala bravooooo!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
uf sorry mea culpa ..odo odma sve pobrisati..
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja pisala .pisala i ono -puffffffffff ode sve u zrak bolan-puna si ko šipak-ma čisti poruke
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rascvjetano i veselo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
svakih par dana nešto proviri,jako me vesele da su mi preživjeli oba dva plumbaga listići izlaze samo što je malo otoplilo,tako i grčki oliander sav se vani posušio al evo i on tjera,partim ja na spavanc
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
lora i ja sam dosta toga posadla al vidim da nije izašlo nešto je izgrizlo lukovice pa jednostavno nisu mogle izać
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, boje, vrste, sve
![]() Od mojih brdo tulipana što sam posadila, tek ih nekoliko izviruje a ostali...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |