moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divni cvjetići ali forzicija je WOW obožavam je!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
forzicija slavi tek prvi rođendan...ali nadam se da će ih još puno dočekati.....ima još jedna u drugom ćošku..
draga niho,hajde što je moj muž ukočen(zna se zbog čega)al što je tvoj ukočen???(eeee za njega ću još postaviti dijagnozu...hihihih)
![]() |
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
Forzicija mi je bas slatka!bas lijepo
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
bas je sladak zivot u betonskim saksijama sve je nekako slatkjo i uredno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ko će da ti stavi kad ti je tm sav ukočen--mislim kičma---------
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ne bih htjela veće jezerce draga forzicija,manje je uvijek ljepše.tvoje mi je baš lijepo.ja bih sprovela i pumpe za pročišćavanje vode a to sve onda zahtjeva više mjesta.možda i probam tako kako si rekla i stavim one "zlatne ribice".njima ne smeta ništa....hvala na savjetu....
ps.da vidiš samo kako je moja forzicija procvjetala.ovo joj je prvo proljeće.....
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Amra što se tiče jezerceta o kojem smo "pričale" u mojoj temi ja mislim da bi se mogla staviti mrežica ispod koje bi bile ribice i onda preko mrežice sipati još vode tako da se ona možda ne bi baš ni primijetila valjda me razumiješ.
A tako mace ne bi mogle doći do ribica neznam ti razmisli ali ja bi tako pokušala da je moje jezarce veće ali obzirom da je jako malo nema svrhe da ja bilo šta pokušavam ali ti probaj ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma znaš šta toliko si me iznenadila pa to za ne povijerovati-još sam šokirana od tebe -ali prihvatiću te još sa onom zbunjenošću -----zinula sam ko tele --ali bar sad imam skim ići na druženja uopće nam ljudi ne trebaju-a moraću da navratim do tebe ---možda uskoro -
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoćeš,hoćeš niho i to uživo!!još malo ove kiše i kad nas popravo sunce ugrije(za 20-tak dana),i kad tulipani počnu cvjetati doći ćeš jedne subote ili nedjelje na kafu(tad ne radim).posadila sam i neke ruže pa da vidiš...
|
|
![]() |
|
Ejjjjjjjjj dušo moja ja opet sve ponovila sa hodanjem po tvome vrtu i stvarno sam zadivljena sa njim--ma prekrasno je -ali evo i napokon smo dočekale i mi da nas sunce ogreje kako mi Bosanci kažemo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala svima...i naravno idem dalje..dosadila mi je ova zima.po kući su saksije(rasadnici)a moj mali dječak misli da je trava pa samo čupa.
draga forzicija ove betonske saksije su ti najlakši i najjednostavniji podzidi.kod nas ih ima i u bojama kupiti ali ja nisam htjela jer još nemam fasade na kući pa se zbog toga nisam odlučila za boju,ali ove se mogu farbati pa ću to ostaviti za kasnije.
pozdrav svima tko pregleda moj nezavršeni vrt....imam još slika ali mi je muž zauzet a ja još nisam naučila kako se stavljaju slike..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepi su ti ovi primjerci vjesnika proljeca ,svaka cast imas preljep vrt
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Zdravo Amra imaš super dvorište i mogu ti reći da sam se odmah zaljubila u onaj ukrasni zid od betonskih saksija jer i ja tako nešto slično planiram uraditi u mom dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
budi se i tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
kako je prekrasno -a kod mene još snijeg
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno je, ali plavi cvjetak je moj izbor.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
podzid od betonskih saksija je praktičniji jer nije bio potreban majstor, sami smo to uradili, nije siromašan kao običan zid i lijep ja kad sve procvijeta. irisi su procvijetali prije desetak dana, pa je pao na njih snijeg (nadam se zadnj), koji se sad polako topi.draga magnolija, onaj plavi cvijet pored cuke je sad dječak od dvanaest godina, ali imam ja drugog istog onakvog , istog uzrasta kao na onoj slici samo mnogo nemirniji koji mi pomaže u cvijetnjaku...
sporo smo vrt sređivali zbog nepristupačnosti i stvarno je mnogo truda uloženo, ali sad uživam i samo pomalo dotjerujem...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
One slike prije i poslije....
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |