moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Amra prije svega da ti poželim dobrodošlicu i da se što duže družiš sa nama.
Sviđa mi se kako si uredila dvorište i jedva čekam tvoj zidić od saksija sav u cvatu. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Ono šta cvate odnosno još je u pupu je šafran ako se ne varam.
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ooooo eto to je to proljece je ucinilo svoje
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Amraaaaaaaaaaaaa-stavljaj slike znam da si radila i sadila cvijeće --
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
eeeevo me opet malo.možda sutra stavim koju sličicu...sve se je probudilo...
draga baka,ono jeste šafran.ovo proljeće ih nešto nije bilo puno.inače izbijaju ispod snijega ali ove god.ga je bilo i previše pa je sve polomljeno.ima ih u različitim bojama.ove jaseni ću tražiti samo narandzaste jer sam ih vidjela...predivni su....
draga nuna hvala ti na dobrodošlici...a vidjet ćeš za par dana kako izgleda moj zid.....
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i od mene dobrodošlica zaista lijep vrt i nadam se da ćemo dugo uživati u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja cekam na nove slike
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AMRA.E ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 32 |
evo malo slika kao što sam i obećala....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na kraju moj mali pomoćnik...
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
krasno Amra,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ej Amra pa ovo je prekrasno vidi kod tebe -kako lijepo pa gdje sam ja onda u vraga dospijela pa prekrasno pravo krenulo cvijetati a ja sve obigram da nađem koji cvijetić kod sebe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Prekrasan vrt
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ZABORAVILA SAM ČESTITATI USKRS,SVIMA KOJI SLAVE: SRETAN VAM USKRS!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za pomocika
![]() i tebi SRETAN USKRS! |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Hoću još slikicaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, i baš mi se sviđaju te posude za cvjeće u kao stepenice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |