Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:20
A šta misliš da ti i neki kaktusa pripremim -ne picmoljkesmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:05
propupale i tri sadnice malina
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:01
¸artičoka koju sam dobila kao mali pelcer prije dvije godine napokon je došla k sebi i narasla baš se veselim ..neznam koliko mora biti grm star da da cvijet
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 11:57

Duda, kamenjar je fantastičan. Naravno sve je ostalo cvijeće krasno, ali on je moj favorit.

lijepi pozdrav
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 10:15
čak imamo i dva mala ribizla jedan je već dao i cvijetek
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 09:39
cure hvala na obilasku..evo ja sam već bila vrijedna pa sam dvije fuksije ocarapila ova crvena ima puno cveteka pa će pričekat ..upikirat ću ih ipak u zemlju..
 baka ono viseće je mreža a u njoj kokos vlakna da drže zemlju neki stavljaju i onaj zeleni uložak od mekanog kartona i meni se te viseće više sviđaju nego prave kupila sam ih u Zadru u Peveca(dok je još radio).. 
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 06:43
Koliko cvijeća! A kaktusić bih ja nazvala kaktusičina...Big%20smile
Sviđa mi se ona viseća vaza!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:30
Duda, hvala na ponudi ali mislim da ju kod nas u Vž-u neće biti teško pronaći Wink, samo bi se nepotrebno zezala ali hvala ti na ponudi, cijenim to Big%20smile.Htjela sam samo reći da mi je žao što sam svoju sredila jer ja volim kad fuksije odrvene "malo jače" a za to treba proći ipak više od jedne sezone Wink
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:24
Divno divno tulipančići su mrak a šaflera smile93
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:12
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Duda, ja fuksije pelcam isto kao i Korijenko ali stavim još i u hormon, probala sam i sa ožiljavanjem u vodi, puste one korijenje i u vodi, pa ti sad odluči što ti je lakše.Inače, ovakvu fuksiju sam imala i ja i zakidala sam joj vrh, prekrasan veliki grm sam formirala, jedino što sam ju zeznula preko zime i sad opet moram u potragu za novom.Ali te su mi fuksije najdraže.
ivna mogu ti ja odfikariti svoju pa ti poslati ako može poštom samo daj smjernice kako jer mi se čini da bi ju pošta mogla srediti..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:06
i za kraj malo povrtno cvijetnog mixa Wink Lave mi je pomogla saditi lučice i sad je jako ponosna kad vidi da izlazi a i božuru ne smetaju 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:56

i šumske su se bacile na cvijetanje

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:53
Duda, ja fuksije pelcam isto kao i Korijenko ali stavim još i u hormon, probala sam i sa ožiljavanjem u vodi, puste one korijenje i u vodi, pa ti sad odluči što ti je lakše.Inače, ovakvu fuksiju sam imala i ja i zakidala sam joj vrh, prekrasan veliki grm sam formirala, jedino što sam ju zeznula preko zime i sad opet moram u potragu za novom.Ali te su mi fuksije najdraže.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:53
kako se zove gredica sa jagodama?..jel jagodnjak...evo i prvih jagoda neke su pojeli puževi ali neke i odoljevaju 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:49
mala breskvica iz koštice krasno cvate
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:33
opet malo tulipančića jako su smišni nemaju uopće vrataLOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:30

neki dan sam ovo našla u polju sve je bilo puno od bijele boje do skoro ružičaste,liči mi na šumaricu mislim anemonu..pa sam jedan grmić  iskopala ima vrlo sitne gomolje

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:23
kaktusić mi je dobio podmladak
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:15
da se ne misli kako samo kupujem nove biljkice..ja i sijem,pelcam zahvaljujući damama sa foruma Wink hvala cure na sjemenju
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 23:03
smile96--puni puniiiiiii-a samo da Triša ne zna -sve će već prisvojiti -
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,268 sekundi.