Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:12
Originalno poslano od člana ivna ivna napisao:

Duda, ja fuksije pelcam isto kao i Korijenko ali stavim još i u hormon, probala sam i sa ožiljavanjem u vodi, puste one korijenje i u vodi, pa ti sad odluči što ti je lakše.Inače, ovakvu fuksiju sam imala i ja i zakidala sam joj vrh, prekrasan veliki grm sam formirala, jedino što sam ju zeznula preko zime i sad opet moram u potragu za novom.Ali te su mi fuksije najdraže.
ivna mogu ti ja odfikariti svoju pa ti poslati ako može poštom samo daj smjernice kako jer mi se čini da bi ju pošta mogla srediti..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:24
Divno divno tulipančići su mrak a šaflera smile93
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 00:30
Duda, hvala na ponudi ali mislim da ju kod nas u Vž-u neće biti teško pronaći Wink, samo bi se nepotrebno zezala ali hvala ti na ponudi, cijenim to Big%20smile.Htjela sam samo reći da mi je žao što sam svoju sredila jer ja volim kad fuksije odrvene "malo jače" a za to treba proći ipak više od jedne sezone Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 06:43
Koliko cvijeća! A kaktusić bih ja nazvala kaktusičina...Big%20smile
Sviđa mi se ona viseća vaza!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 09:39
cure hvala na obilasku..evo ja sam već bila vrijedna pa sam dvije fuksije ocarapila ova crvena ima puno cveteka pa će pričekat ..upikirat ću ih ipak u zemlju..
 baka ono viseće je mreža a u njoj kokos vlakna da drže zemlju neki stavljaju i onaj zeleni uložak od mekanog kartona i meni se te viseće više sviđaju nego prave kupila sam ih u Zadru u Peveca(dok je još radio).. 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 10:15
čak imamo i dva mala ribizla jedan je već dao i cvijetek
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 11:57

Duda, kamenjar je fantastičan. Naravno sve je ostalo cvijeće krasno, ali on je moj favorit.

lijepi pozdrav
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:01
¸artičoka koju sam dobila kao mali pelcer prije dvije godine napokon je došla k sebi i narasla baš se veselim ..neznam koliko mora biti grm star da da cvijet
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:05
propupale i tri sadnice malina
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:20
A šta misliš da ti i neki kaktusa pripremim -ne picmoljkesmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 12:59
i kupine su se probudile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 13:01
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

A šta misliš da ti i neki kaktusa pripremim -ne picmoljkesmile96
primam ja i picmoljke LOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 13:09
sara draga teško je imat kamenjar ak je na ravnom ko ovaj moj i izgleda na bazenčić tak da su kaktusići-sukulenti svi plivali leđno ove zime,najbolje je naravno kad je na padini onda se i vlaga brže ocijedi Big%20smile  
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 13:12
volim proć pored ružmarina i malo ga podragat tako divno miriši ai divno cvijeta
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 16:11
Al' je zamirisao ružmarin!Big%20smile
Meni je ona vaza sličila na kacigu ali sam vidjela da su neka vlakna. Baš zgodno!
Inače vrt proradio? Puno toga niče, zemlja opljevljena....ClapBig%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 16:59
ma ružmarin je prekrasan a moj nikako nije cvijetao-pa šta mu je vilen ne biosmile155-e moraće sigurno
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:30
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Al' je zamirisao ružmarin!Big%20smile
Meni je ona vaza sličila na kacigu ali sam vidjela da su neka vlakna. Baš zgodno!
Inače vrt proradio? Puno toga niče, zemlja opljevljena....ClapBig%20smile
jedino bako problem s tim dlakavim teglama što mi kosovi kao poludjeli čukaju odnosno izvlače vlakna za potrebe gnjezda,ovdije je u mom vrtu "mrijestilište"kosova kao poludjeli su deru se tuku cili dan(naravno oko cura)..jeste li znali da kos za svako novo leglo radi i novo gnjezdo naravno u drugom žbunu..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:32
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

ma ružmarin je prekrasan a moj nikako nije cvijetao-pa šta mu je vilen ne biosmile155-e moraće sigurno
e pa mora na sunce draga..osim toga ja sam popodne provela u vrtu sa kratkim rukavima bilo je pakleno vruće(kod moje seke u splitu prolom oblaka a kod staraca u zagrebu tuča i snjeg)..vrijeme se zove lud-zbunjenog 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 19:41
smile96-ahaaaaaaaaa jeste baš tako ali nećemo dalje-hahahah--ma i moj je na suncu ustvari prošle godine bio-a sad sunce kako se kaže kod nas zubato-hladno
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2010 u 21:23
uzgojila sam ga iz sjemenke,ovo je badem koji nema tvrdu koru nego mekanu...jednog dana kad bum ja nona možda bum i uspijela ubrat koji badem sa ovog budućeg stabla LOL 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.