Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Orhideja je prekrasna, kao da je nactana, hibiskus procvjetao, ti kao da si kod mene na moru, vrtni ukrasi su lijepi, ali ježurko mi je najbolji, tako se stopio sa okolišem, i za kraj lijepi zeko, barvo Stefi...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nagledala sam se lijepih slikica i još lijepših biljćica, a o onim figuricama da i ne govorim kad sam i sama luda za njima.
Sve mi se jako sviđa,a zanima me kako čistiš jezerce jer mi je to najveći problem preko ljeta kad moram čistiti jezerce.Zato me zanima kak ti to radiš,možda mi daš kakvu ideju ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Vjeruj da je i meni to najgore..do sada sam uvijek morala vući vodu kantom van pa očistit detaljno jezerce a ove godine će MM probat sa nekakvom pumpom da vidimo kak to funkcionira i da si malo bar olakšamo..Hvala vam cure na posjeti i lijepim riječima..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja sve dok vidim šta ti dr, kaže ja neznam šta bi više -osim da se pridružujem svim pohvalama
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad ima puno cvijeća zaboravim do kraja koji mi je najljepši jer su svi lijepi!
![]() Onaj ježić me svaki put prevari i mislim da je pravi!
![]() Što je ono prekrasno u vazi a cvijet sliči po obliku na maćuhicu?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Predivno preslatko prelijepo svaka čast zaista sam oduševljena!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Draga moja,predivno si uredila jezerce,uživam gledajuči ga
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Štefice, moram samo još smislit kako da ribicama napravim hlad..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |