Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 79> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...od dobrih korijena ne može bit lošeg izdanka
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Posebno mi se sviđa zdjela za cvijeće. Detaljno izrađeno s puno malih detalja. Ako budeš stavila cvijeće u zdjelu svi će vidjeti samo kako si oslikala, a cvijeće će biti zanemarano.Ovaj pasić je baš sladak. Pretpostavljam da si tapkala oko njega s spužvicom.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
salveta s ružama je već klasika,uvijek dobro došla i iskoristiva.......odlično si ju smjestila i doradila.......a tanjur s prijateljima je presladak
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Odlično iskorišteni motivi na oba tanjura!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
curke hvala, još ću se uobraziti.Mare pogledaj kod Šabice cvijetni tanjur pa ti možda padne na pametnu pamet još i bolja ideja.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepi tanjiri,ova salveta mi je tako draga kad vidim da neko radi sa njom pozavidim jer je nemam a pas i maca,ma nemam rijeci.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasno napravljeni tanjuri i odlično poslikani tako da ne bliješte.Ja sam se okušala u puno stvari,ali to sa staklom mi ne ide.Možda zato što je za sjenčanje pozadine potrebno više slikarskog talenta.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eeee, vidiš! One ruže na prvom tanjuru me muče, pokušala ih uklopit na jedan rad...pa mi nije baš bilo nešto..tako, tako....al ti si ih odlično ovdje upotrebila.
A ovaj drugi tanjur mi je tako simpatičan-meni je odličan, samo još-s obzirom na motiv, fali ona završna rečenica iz filma "Casablanca" ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nije baš nešto ispalo s fotićem ali u živo je ipak ljepše ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Prekrasna kutijica za sestru, sigurno je bila oduševljena,
a ovo sa žabicama je neodoljivo. |
|
![]() |
|
maredelmaere, jedan jedini rad i žao mi je da nije još koji jer je već dobio krila
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sretan Uskrs i tebi!
![]() Ne znam jel ovo jedan rad slikan s tri strane ili dva (iako mislim da je jedan), ali po njemu se vidi da je proljeće definitivno stiglo a ti si ga odlično najavila. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Ajmeeeeeee što je ovo slatko
![]() Sretan Uskrs tebi i tvojima
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala, Sretan Uskrs i tebi, kosarica ti je vesela, radosna
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,ljepo,veselo,proljetno...odlično!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovim krasnim i veselim radom baš si nam lijepo zaželila sretan Uskrs, hvala, također
|
|
![]() |
|
SRETAN USKRS SVIM TETAMA SALVETAMA |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
potpisujem!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |