Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ponizno molim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ponizno molim

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ponizno molim
    Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 22:14

stigao mi paket od Lantane,puno kamenjarki, ostići
čak i lantana i svašta nešta...

da ažuriram popis-molim
-magnoliju
-dipladeniu
-oleandre,bilo koje boje osim roza,njega imam
-kaktusiće
eto ne tražim puno jelda
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 23:19
nije mi jasno kako u pošti dopuste da se pošiljke zagube, pogotovo paketići
Antun007 pokušaj s onim papiričem provjeriti gdje je zapelo..? baš mi je žao
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:54
Jako mi je žao, pozdrav
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:16
[QUOTE=White] izgleda da je mene netko zaboravio

evo citiram samu sebe,mislila sam da je Antun007 zaboravio na obečane kaktusiće,ali javio mi je da ih je poslao još prošli tjedan,ali oni nisu došli do mene

uf smotani
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 23:35
izgleda da je mene netko zaboravio

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 17:51
Crvena
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 17:44
ma presretna sam
hvala još jednom
koje je boje tekoma?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 14:08
Thumbs%20Up - nadam se da si zadovoljna
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 13:32
jučer se nikako nisam mogla ulogirati na forum da javim da sam dobila gazanije ,loniceru i tekomu od Otok.hvala najljepša,biljkice su odmah posađene
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 21:12
nitko?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 18:13
Imam ja, pošalji adresu na pp
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 17:50
ima li tko grančicu tekome s korijenom bilo koje boje?
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:02
Ja ti mogu par kaktusa poslati početkom sljedečeg tjedna, javi se na pp
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 20:02
hvala
premda i kod nas najavljuju minuse u temperaturi i snijeg,biljkice mogu do tada unutra..
imaš pp
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 19:12
draga moja nije problem ima kod mene biljkica samo reci na koju adresu.doduše ja još ne mogu dok se ne otopi snijeg računam za jedno 10 dana ,pozdrav

Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 15:55
Evo ove godine moram skoro ispočetka sa uređivanjem vrta,jer mi je prošle godine puno biljkica otišlo i ne baš mojom krivnjom [IMG]smileys/smiley19.gif" align="middle" />
Nemam nažalost ništa još da vam ponudim za uzvrat,ali ako netko ima možda viška
kamenjarki razno raznih-ukrasne trave,phlox,sukulente,karanfiliće..bilo što
-clematise isto razno razne,ako neko želi i prodati ako su veći s korijenjem može
-kaktuse,bilo koje vrste i oblika,jer sam skužila da mi oni sigurno neće otići a sigurno će im odgovarati na južnoj strani s puno sunca gdje mi nijedan drugi cvijet ne uspijeva jer ga sunce doslovno sprži
-oleandre
eto [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" /> sad mi malo neugodno ali ako netko ima pa da mi udjeli koji cvjetak [IMG]smileys/smiley9.gif" align="middle" />
evo da ne zaboravim još jaako željenu magnoliju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.