OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 374> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna gredica, prelijepe kombinacije boja......Tulipani u žardinjerama su odlična ideja, možeš i premještati gdje želiš, a ne smetaju drugim biljkama.
Uvijek neko novo rješenje pronadješ
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Krasan vrt, a tek kamenjar. To je nešto, što me uvjek ostavi bez teksta.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Malo zelenih sličica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja tulipane stavljam u zardinjere zbog opakih krtica
![]() vesela gredica je stvarno vesela ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš su lijepi zeleni grmići, nego koji je ovo taj nisam još vidjela
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je pieris, ima šarene zeleno-bijele listove, oni na vrhovima grana sada su dobili crvenu boju
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe je stvarno prekrasno......nemogu se odlučit dali je ljepša cvijetna ili zelena gredica.....
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vesele cvjetne gredice, tulipani u vazama, zelene gredice, padina, kaktusi, sukulenti, bijelo zelene kombinacije, tratinčice, ima li nešto što ti nemaš, ma zakon si, ajd prijavi se za "naj vrt" sigurno ćeđ pobjediti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepote li.... Draga Otok - ja zaista kod tebe uvijek uživam!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno Otok.Ne znam što mi se više sviđa onaj dio sa stazicom, cvijećem, grmićima ili kamenjar ili sukulenti ili... Ma sve je tako lijepo složeno. Vidi se puno ljubavi i truda si uložila. A nestala je i ona slika zida s nizom vazica sa sukulentima!
![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
stvarno vesele cvjetne gredice ... odlićno...
![]() |
|
![]() |
|
Evo je Baka ponovno, samo trebala sam ponovno slikati, jer se danas taj niz na zidu povećao za par komada ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Kod mene je u toku natječaj za Miss, a natječu se ove tri ljepotice
iberis ![]() margareta ![]() i saksifraga ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve tri su ljepotice i teško se odlučit ali ipak svoj glas dajem za saksifragu...tako je nježna, krhka i snježno bijela
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Prekrasnooooooooooooooooooo-a šta je ono na trećoj slici baš predivno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() A bijelo i zeleno, jedno ljepše od drugog!
![]() Iberis! Valjda ću zapamtiti, ja ga zovem: ono od Hoye i ono iz Decore!
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
vidim da ste jako vrijedni i sve vam je prekrasno !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ahaaa sad sam se sjetila kako se zove ono što sam posadila nedavno..saxifraga (hvala ti što si me podsjetila)
![]() glasam za iberis ![]() ![]() ![]() ona slikica gdje su sukulenti u četvrtastim teglicama mi je super...samo idem ovaj ima, ovaj imam, a sve zahvaljujući tebi ![]() sretan Uskrs želim tebi i tvojoj obitelji draga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sto se tice tri ljepotica,ja ne mogu da se odlucim,sve tri su mi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |