Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 170171172173174 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2010 u 23:30
Otok, pa nije to ni puno 5-6 dana LOL. Judino drvo je jako lijep ukras, ja sam ga posadila na padinu, nadam se da će se primiti. Armelinu obožavam jesti, rijetka voćka koju baš volim.

Kontesa ma nema problema, ako je voljan Wink mislim sijati.

Niho on ti uvijek sije tikvice i povrće po vrtu, i dosta uspješno.

Stefi Wink

Anaida ima nekih koji ipak prije kod vas procvjetaju kao forzicija, to sam i prošle godine primjetila.

Alisa brzo ćete nas stići, LOL

Bergenija, hvala ti, ja silno očekujem slike tvoga kamenjara.

Rose ovo ljeto neće biti toliko cvijeća kao sada.

Ove sam ljiljane dobila od moje svekrve u ovom pitaru, a neznam da li im je pregusto i da li je sada kasno da ih razdvajam

susjed pokosio donji dio padine, dobro da nije i ostiće

... pogled na kamenjar

i gornji vrt

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 00:22
Predivan vrt,obožavam vrt kombiniran sa kamenjem.
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:03
joj draga prekrasno kod tebe, i da mislim da ti ljiljanima nije pretijesno da ih sad ne prekineš u cvatnji ili  ?
i molim mišljenje jel bi judino drvo opstalo na kontinentu ???

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 08:38
Otok kasni za tobom,ja kasnim za Otok ali i tako nemam ovakvo obilje cvijeća, rascvjetanih stabala kao vas dvije, pa se to i ne vidi!Wink
Baš sam mislila, ti ove godine nisi imala snijega, nije ti vrt satrla nikakva oluja, nepogoda, al' izgleda je tehnika!WinkLOL
Ja više ne znam gdje sam bila zadnja dva dana a gdje nisam.
U svakom slučaju ove slike koje si sad stavila su ClapClapClap
Kao i uvijek!Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 09:37
kod tebe bi trebalo ukinuti zimu,uzivanje gledati tvoj vrt
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 13:29
Meulenbergija hvala i ja volim kombinaciju kamena i cvijeća, iako kamena u zemlji ima i više nego bi treblo LOL.

Nata07 hvala na savjetu neka ostanu ovako bit će pravi cvjetni buket kad procvjetaju. Judino drvo sam slala nekima u unutrašnjosti i treba vidjeti da li su preživjeli zimu Wink.

Baka tako je to s tehnikom, ja radim svaki dan s tim i ponekad se "bojim" koliko već svi i sve ovisi o tehnici LOL.

Gio ma i nije kod nas neka zima prosjek temperature je negdje oko +10 samo kad puše bura onda je gadno ConfusedSmile.
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 13:53
Znaš šta bi od svega voljela ponijeti od tebe ali sveeeeeeee-otu Aloju sa cvijetom-eto ona me ubija od kljepote 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 14:36
uživala sam kao nikad do sada u pravu si Niho aloja je predivna, a jedan dio raste i kod mene smile57
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 16:11
Kad vidim ove slike, čini mi se da ću ja ipak poslušati tvoj prijedlog (pa makar bio i šala). Jedina će razlika biti što neću doći s autom nego s kamionom i pokupiti tvoj kamen.
Divno, kao i uvjek.
Reci mi, molim te, koja je ovo biljka na 3-oj slici, u pozadini (rosa boje)?
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 16:28
kamenjar je odličan..melem za oči
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 17:45
Ove godine još nisam posjetio Tvoju temu. Imam za to svoje razloge. Dolazim sa podvojenim osjećajima. Rado dođem, a nerado i teško odem. Da je kod Tebe sve super uređeno, perfektno poslikano i prezentirano, to osim nas forumaša znaju i svi galebovi Jadrana. Dakle, ništa novo, ali to ozračje koje izbija iz svake Tvoje fotke je meni poseban doživljaj. Jednostavno 3D. I kad se ne vidi, svuda se osjeća more. Sluti se njegov šum, osjeća  njegov neodoljivi miris, a kliktaj galeba dopire sa pučine. Kolorit Tvoga cvijeća upotpunjuje bajku. Zavidim Ti, priznajem opet. Za kontinentalca kao mene, koji toliko obožava more, odlazak sa Tvoje teme je neželjeno buđenje. smile181
Tvojeg brata "kuća pored mora" meni priča posebnu priču. Kako mnogi nemaju strpljenja čitati moja opširna zapažanja, ostaću na: " Svaka čast". Kada ju je gradio, volontirao bih sa veseljem unatoč očitoj težini posla.
P.S.
Hvala na posjetu "InoxCiminoj  kućici i iskazanom interesu za naš kontinentalni, rustikalni ugođaj.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 20:39
opet sam ostala bez daha gledajući tvoje slikice, sve mi se sviđa...smile120
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 21:19
Tvoj kamenjar je momentalno u svoj svojoj veličanstvenoj ljepoti!
lijepi pozdrav
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 21:49
Ja ću samo reći da sam malo malo malo ljubomorna (onako pozitivno Smile) i da pažljivo gledam što sve ima u tvom kamenjaru i upotpunjujem ideje za svoj.

A ljiljane ja ne bi sad dirala, nego tek ujesen (tako je barem uvijek moja nona radila).
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2010 u 22:35
Kamenjar je predivan..ali i ona slika gornjeg vrta sa pogledom na more..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 08:48
Super Lantana, pa ja jednostavno kad ovamo dođem ne želim otići iz tvog vrta, ostala bi tu zauvijek.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 22:26
smile211-šta da kažem-uvijk sam tu i uvijek zadivljena
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 22:38
ma kamenjar je apsolutno nedostižan..guštam sa svakom slikicom kojo staviš..judino drvo mi je jako drago prelijepi cvijetići tu ih je bio uz cestu puno bilo je divno dok neki općinski krele ih nije dao sasjeć.. 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 23:00
Hvala vam svima, došao moj mali unuk Dalamatinac-Varaždinac, sunce nonino i samo hoće stavljati smajliće...

Niho i Bromelija aloa je narasla u godinu dana duplo baš sam gledala slike od prije nešto više od godinu dana, nije je bilo ni pola, trebalo bi je odrezati na pola, ali neka sada cvate. Wink

Makk hvala ti na lijepim riječima, i nije šala dođi i napuni kamenja samo će nam trebati netko jači za velike komade LOL Ono roza je grm roza margarete.

Luka hvala ti na posjeti.

Inox znala sam da će se tebi svjidjeti kamena kućica blizu mora, moj brat je i meni radio onaj zid i stazice po vrtu i još puno toga, nisam sve ni slikala kod njega, ali ima krasnih detalja, iako još uvijek nije gotovo.
Vaš kontinentalni, rustikalni ugođaj je meni fenomenalan i ja volim sve krajeve lijepe naše jer svugdje ima prekrasnih pejsaža i vrijednih ruku koje naprave prave male oaze raja.

Kockavica i Sara smile79

Primorka samo skupljaj ideje i javi ako ti se nešto posebno svidi Wink

Stefi, vidim ja da ti jako voliš more, jer su ti uvijek najlješe slike s morem LOL.

Triša i Niho smile79 Triša ukrcaj Nihu na Liburniju...

Danas sam bila u šetnji s mojim unukom i evo par slika za sve ljubitelje mora

Zlatni rat

Tamaris u cvatu

Jedna rajska ptica - strelicija puna pupoljaka, ispred hotela

I na kraju moj mali galeb - Lipo mi je moj galebe

Svima želimo sretan Uskrs ja i moj mali unuk Roko
Ovo su njegovi smajlići
smile177 smile219smile229 smile56
smile232
život je more
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2010 u 23:09
Genijalne slike, genijalan izbor smajlića Thumbs%20Up! Ali ova predzadnja je nadmašila sve Wink. Sretan Uskrs Lantana tebi i cijeloj tvojoj obitelji smile78!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 170171172173174 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.